Yardımcı antrenör nasıl olurum ne okumam lazım

By_melih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
Arkadaşlar selamlar 12 sınıf dil öğrencisiyim ve futbola aşırı derecede ilgim var oynamaktan çok taktiksel ve yorum olarak ilerde de futbol içinde bir meslek yapmak istiyorum scout olur yardımcı antrenör vs. Bunlar için hangi bölümü okumam lazım şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Arkadaşlar selamlar 12 sınıf dil öğrencisiyim ve futbola aşırı derecede ilgim var oynamaktan çok taktiksel ve yorum olarak ilerde de futbol içinde bir meslek yapmak istiyorum scout olur yardımcı antrenör vs. Bunlar için hangi bölümü okumam lazım şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Spor yöneticiliği diye bir bölüm vardı sanırsam en azından araştırdığım kadarıyla bu bölümün mezunları olabiliyordu yanlışım varsa affola

Burada sana gerekli olan bütün bilgilere ulaşabilirsin.

Spor yöneticiliği diye bir bölüm vardı sanırsam en azından araştırdığım kadarıyla bu bölümün mezunları olabiliyordu yanlışım varsa affola

Burada sana gerekli olan bütün bilgilere ulaşabilirsin.
Sağolun hocam teşekkürler müsait olunca bakacağım

Spor Yöneticiliği mezunu çoğu türk yardımcı antrenör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,773
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri