YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN KONU:VR(sanal gerçeklik gözlüğü)

Bir Türk

80+
Reaksiyon skoru
5
arkadaşlar 2k 3k bütçem var daha aşağıda olabilir pc de oyun oynamak için vr bakıyorum , akıllı telefon ile uyumlu falan diyor kararsız kaldım , şimdi bu ucuz fiyatlı vr lar var bunları pc de oyun oynamak için kullanamıyomuyuz önerisi olan varsa açığım link atabilirsiniz pc de stem oyunları için uyumlu fiyat performans vr lütfen yardımcı olun

arkadaşlar 2k 3k bütçem var daha aşağıda olabilir pc de oyun oynamak için vr bakıyorum , akıllı telefon ile uyumlu falan diyor kararsız kaldım , şimdi bu ucuz fiyatlı vr lar var bunları pc de oyun oynamak için kullanamıyomuyuz önerisi olan varsa açığım link atabilirsiniz pc de stem oyunları için uyumlu fiyat performans vr lütfen yardımcı olun

2-3 bin TL'ye VR mi var?

2-3 bin TL'ye VR mi var?
var hocam sabahtan beri bakıyorum fakat telefon için sanırım onlar mesela örnek atayım link

var hocam sabahtan beri bakıyorum fakat telefon için sanırım onlar mesela örnek atayım link
bunların önüne telefonu koyuyorsun, öyle sana 1 2 kez oynayacağın iğrenç oyunlar sunuyor =) maalesef bu bütçe aralığında bildiğim kadarıyla pc ye bağlanan vr yok

Vr alma bence sıkılıp bi köşeye koyarsın modası geçti onun.

Şahsen quest 3 güzel alet ama bence böyle anlık bir heves oluyor ama alacaksan en iyisi quest üç hem güncel herşeyini halledersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,417
Üyeler
184,622
Son üye
atao
Geri