https://a.aliexpress.com/_mtUErDt arkadaşlar bende destekliyorum. Sizden de ricam desteklemeniz. Teşekkürler şimdiden.
Nasıl yapılıyor tekrarekan alıntısı yapabilir misin linke tıkladıgında desteklediğin gözükür zaten pek hakkım kalmadı o yüzden garantiye almam lazım
Ekran alintisiNasıl yapılıyor tekrar
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!Nasıl yapılıyor tekrar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran alintisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Pechincha AliExpress: produtos a partir de 1 real e frete grátis
No jogo Pechincha do AliExpress, você consegue comprar produtos como mouse, teclado, drones, smartphones e outros a partir de R$ 1,00 e frete grátis ao compartilhar seu link especial com amigos. É um jogo virtual com prêmios reais. Jogue já e garanta diversos itens especiais e com entrega rápida!a.aliexpress.com
Bir el atın
ben sana yaptım sende bana yardım eder misin kardeşimYaptım kardeşim.
Bana destek olanlara bende oluyorum linkim ektedir yüzde 1.75 kaldı yardım edin karşılıklı
Pechincha AliExpress: produtos a partir de 1 real e frete grátis
No jogo Pechincha do AliExpress, você consegue comprar produtos como mouse, teclado, drones, smartphones e outros a partir de R$ 1,00 e frete grátis ao compartilhar seu link especial com amigos. É um jogo virtual com prêmios reais. Jogue já e garanta diversos itens especiais e com entrega rápida!a.aliexpress.com
yardım ettim knk sende bana yardım eder misin ?Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Arkadaşlar benim 9 hesabında hakları bitti yardım etmekten siz de bana destek olursanız mutlu olurum 98.75de kaldıPechincha AliExpress: produtos a partir de 1 real e frete grátis
Şimdi baktım drone almaya karar verdim ama güvenemiyorum. 2000 TL lik drone 79 kuruşa iniyor bunda bi üçkağıt var.