Neden 0.01 ilerliyor davet edildiğinde ?
Yardım eder misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım eder misiniz ?
Son düzenleme:
%94 olmuş beyler hadi be .Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Pechincha AliExpress: produtos a partir de 1 real e frete grátis
No jogo Pechincha do AliExpress, você consegue comprar produtos como mouse, teclado, drones, smartphones e outros a partir de R$ 1,00 e frete grátis ao compartilhar seu link especial com amigos. É um jogo virtual com prêmios reais. Jogue já e garanta diversos itens especiais e com entrega rápida!a.aliexpress.com
Olum bunu çok istiyorum be herkesin linkine sırasıyla basıyorum hepimize çıksın.
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!Evet arkadaşlar Aliexpress uygulamasına girdikten sonra KES ONU bölümünden alacağınız ürünlere Sadece vergi fiyatı ödeyip alınmaktadır. Kargo ve ürün fiyatı ücretsizdir. Vergi fiyatı ise üründen ürüne değişmektedir. Ben 300 liralık klavye mouse setine 8 TL vergi , 50 liralık mouse 1 lira vergi , ödedim. Resimde gördüğünüz ürünlerin hepsini 30-40 TL ye aldım. Başka hiç bir şekilde kapıda ödeme olmamaktadır. Bu kampanyayı kaçırmayın derim. Birden fazla ürün almaya kalkarsanız seçtiğiniz üründe indirim kazanmanız lazım . İndirim kazanmak için ürünü seçtikten sonra arkadaşlarınız sizin aldığınız ürüne girip bu arkadaşa indirimde yardım et butonuna basıp size indirim kazandıracaklardır. Böylelikle her ürünü sadece vergi ödeyerek alabilirsiniz.