Neler Yeni

Yardım Yardımlaşma Aliexpress Kampanyası! 8 TL'ye 300 TL'lik Klavye+Mouse Set Almak!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Muhammet Kürkçü
ay
Ya her şey tamam ödeme yapıcam başarısız diyor papara kart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözdüm sorunu ayarlardan para birimini dolar yapınca düzeliyor.
olmadı

Ariseks

80+ Gold
mesela kardeşimin üzerine hesap açsam olmaz mı?
ben bilmiyorum konu bu bende burdan okumuştum
@ŞahinBaşaran sorsan daha iyi cevaplar ben çok bilmiyorum

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Evet arkadaşlar Aliexpress uygulamasına girdikten sonra KES ONU bölümünden alacağınız ürünlere Sadece vergi fiyatı ödeyip alınmaktadır. Kargo ve ürün fiyatı ücretsizdir. Vergi fiyatı ise üründen ürüne değişmektedir. Ben 300 liralık klavye mouse setine 8 TL vergi , 50 liralık mouse 1 lira vergi , ödedim. Resimde gördüğünüz ürünlerin hepsini 30-40 TL ye aldım. Başka hiç bir şekilde kapıda ödeme olmamaktadır. Bu kampanyayı kaçırmayın derim. Birden fazla ürün almaya kalkarsanız seçtiğiniz üründe indirim kazanmanız lazım . İndirim kazanmak için ürünü seçtikten sonra arkadaşlarınız sizin aldığınız ürüne girip bu arkadaşa indirimde yardım et butonuna basıp size indirim kazandıracaklardır. Böylelikle her ürünü sadece vergi ödeyerek alabilirsiniz.
Başka klavyelerde de oluyormu acaba?

Diano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes ton
Indirim geldi ama kargo ucreti 25tl

Ekler

• Screenshot_20210306-210809.png
    Screenshot_20210306-210809.png
    70.2 KB · Hit: 1,114

eCol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emircan
Evet arkadaşlar Aliexpress uygulamasına girdikten sonra KES ONU bölümünden alacağınız ürünlere Sadece vergi fiyatı ödeyip alınmaktadır. Kargo ve ürün fiyatı ücretsizdir. Vergi fiyatı ise üründen ürüne değişmektedir. Ben 300 liralık klavye mouse setine 8 TL vergi , 50 liralık mouse 1 lira vergi , ödedim. Resimde gördüğünüz ürünlerin hepsini 30-40 TL ye aldım. Başka hiç bir şekilde kapıda ödeme olmamaktadır. Bu kampanyayı kaçırmayın derim. Birden fazla ürün almaya kalkarsanız seçtiğiniz üründe indirim kazanmanız lazım . İndirim kazanmak için ürünü seçtikten sonra arkadaşlarınız sizin aldığınız ürüne girip bu arkadaşa indirimde yardım et butonuna basıp size indirim kazandıracaklardır. Böylelikle her ürünü sadece vergi ödeyerek alabilirsiniz.
Ben de 150tl değerinde bir ürün siparişi verdim. 2,04tl'ye bakalım hayırlısı. Kapıya geldiğinde 200tl istemez inşallah 😂

Tolgax güneş

80+ Bronze
çanta 0.08 tl yazıyor bunun vergisi kapıda ödeme değilmi vergiyi nerde ödicez site direk onlinemı alıyor vergiyi

JackieTR

80+ Bronze
Kurallara Türkiye yok itelemesinler vergi diyeAlıntıyı görüntüle
Kısacası şeyine güvenen alsın bende indirdim baktım evet yeni kullanıcılara bayağı indirimli şeyler gösteriyor ama kapıya gelince ekstra vergi olayı olacak mı bilinmiyor .. Yoksa sitede ki ödeme bölümün de vergi yazan kısmı mı ödüyoruz onu da bilmiyorum :/

Alfacityx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ebubekir YAVUZ
Vergiyi ürünü sipariş ederken veriyoruz değil mi kapıda ayrıyetten vergi vermeyeceğiz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom