Neler Yeni

Yardım Yardımlaşma Aliexpress Kampanyası! 8 TL'ye 300 TL'lik Klavye+Mouse Set Almak!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Evet arkadaşlar Aliexpress uygulamasına girdikten sonra KES ONU bölümünden alacağınız ürünlere Sadece vergi fiyatı ödeyip alınmaktadır. Kargo ve ürün fiyatı ücretsizdir. Vergi fiyatı ise üründen ürüne değişmektedir. Ben 300 liralık klavye mouse setine 8 TL vergi , 50 liralık mouse 1 lira vergi , ödedim. Resimde gördüğünüz ürünlerin hepsini 30-40 TL ye aldım. Başka hiç bir şekilde kapıda ödeme olmamaktadır. Bu kampanyayı kaçırmayın derim. Birden fazla ürün almaya kalkarsanız seçtiğiniz üründe indirim kazanmanız lazım . İndirim kazanmak için ürünü seçtikten sonra arkadaşlarınız sizin aldığınız ürüne girip bu arkadaşa indirimde yardım et butonuna basıp size indirim kazandıracaklardır. Böylelikle her ürünü sadece vergi ödeyerek alabilirsiniz.
Şimdi baktım drone almaya karar verdim ama güvenemiyorum. 2000 tl lik drone 79 kuruşa iniyor bunda bi üçkağıt var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
sefa kprt
arkadaşlar yardım ettiğiniz için çok teşekkürler bu linkten hem bu indirim linkine ulaşıp hem de bana yardım edebilirsiniz önceki kısımda arkadaşlar yardım etti %1.5 kaldı siz de linkinizi atın destek olalım https://a.aliexpress.com/_mK6lhzt

Son düzenleme:

Karmelhus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
MELİH KURT
Evet arkadaşlar Aliexpress uygulamasına girdikten sonra KES ONU bölümünden alacağınız ürünlere Sadece vergi fiyatı ödeyip alınmaktadır. Kargo ve ürün fiyatı ücretsizdir. Vergi fiyatı ise üründen ürüne değişmektedir. Ben 300 liralık klavye mouse setine 8 TL vergi , 50 liralık mouse 1 lira vergi , ödedim. Resimde gördüğünüz ürünlerin hepsini 30-40 TL ye aldım. Başka hiç bir şekilde kapıda ödeme olmamaktadır. Bu kampanyayı kaçırmayın derim. Birden fazla ürün almaya kalkarsanız seçtiğiniz üründe indirim kazanmanız lazım . İndirim kazanmak için ürünü seçtikten sonra arkadaşlarınız sizin aldığınız ürüne girip bu arkadaşa indirimde yardım et butonuna basıp size indirim kazandıracaklardır. Böylelikle her ürünü sadece vergi ödeyerek alabilirsiniz.
kes onu kısmına telefondak uygulamadan nasıl gireceğiz yardımcı olabilir misin özelden

eminn.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emin Demir
Şimdi baktım drone almaya karar verdim ama güvenemiyorum. 2000 TL lik drone 79 kuruşa iniyor bunda bi üçkağıt var.
reis onu alabilmek için en az 100 kişi sana yardım etmesi lazım bir de onda vergi çıkacak bi 300 tl felan sıkıntı yok alabilirsin

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Pasapotumuz yoksa nasıl sipariş vericez

eminn.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emin Demir
hayır vergi sonradan ödenir
hayır reis milleti yanlış bilgilendirme ürünü alırken vergi fiyatı çıkarsa bir daha vergi ödemiyorsun vergi fiyatı ödemezsen alırken kapıda 15-17 tl çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orasına TC giriyorsun reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orasına TC giriyorsun reis

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,752
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Cidden klavye alınabilyormu
Denemek istiyorum şahsen

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Afedersiniz de resmen 2 yaşındaki birine anlatır adım adım gibi anlatır mısınız? Ben hüç anlamıyorum böyle kampanyaları ama faydalanmak istiyorum.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
reis onu alabilmek için en az 100 kişi sana yardım etmesi lazım bir de onda vergi çıkacak bi 300 TL felan sıkıntı yok alabilirsin
Tamam da vergiyi adama ödemiyorum adam bana bedavaya 2000 tl lik ürünü neden versin. Ayrıca sadece bana değil burda 6600 kişi daha almış.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,107
Üyeler
159,444
Son üye
MCA93
Top Bottom