K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar biz lojmanlarda kalıyoruz. Baya büyük bir yer. Babamgilin şirketi kedileri toplama kararı almışlar. Ama ertelenmişler. Babamda bize demedi bunu. Dün habersiz bir şekilde kedilerin hepsini toplamışlar. Her yeri aradık bulamadık kardeşimle. Ormana baktık. Genelde ormanda diğer kedilerden uzak yaşıyordu. Yok hiçbir yerde. Kedi kalmamış burada. Babam demişti birde toplayacaksınız bizim kediyi almayın diye ama söz işe yaramamış. Eğer kedim kaybolursa şikayetçi olabilir miyim? Eğer böyle bir şey olacağını bilsek eve alırdık. Ormanda dolaşıyor diye eve almak istememiştik ama alırdık bilseydik. Yardım edin. Şimdi babam mesaj attı sanırım birilerine. Kaybolsa ne yapacağım?
Günceleme
Cimer'e şikayet ederken hangi bakanlığı seçeceğim?
Güncelle
Kedilere bakmamışlar bile. Direkt 20-40km uzaklıktaki 4'den fazla yere rastgele bırakmışlar. Direkt sokağa atmışlar.
GÜNCELLEME
CİMER'e yazdım. Enerji bakanlığı seçtim.
@SadeceBirisi. @zapkinus @dutemo @Arda22 @Che_ @MOON_MVR @* Tupac Shakur * @Yunus @Perma Yİyecek Birisi
Günceleme
Cimer'e şikayet ederken hangi bakanlığı seçeceğim?
Güncelle
Kedilere bakmamışlar bile. Direkt 20-40km uzaklıktaki 4'den fazla yere rastgele bırakmışlar. Direkt sokağa atmışlar.
GÜNCELLEME
CİMER'e yazdım. Enerji bakanlığı seçtim.
@SadeceBirisi. @zapkinus @dutemo @Arda22 @Che_ @MOON_MVR @* Tupac Shakur * @Yunus @Perma Yİyecek Birisi
Son düzenleme: