çip taktırıp orman bakanlığına kayıt ettiriyorsun.Sahiplenme nasıl oluyor?
çip taktırıp orman bakanlığına kayıt ettiriyorsun.Sahiplenme nasıl oluyor?
Benim köpeğim benim üstüme kimliği ve aşı karnesi var hatta ab vatandaşı galiba(adı ab uyumlu pet pasaportuymuş ) kedilerde bu yok muhicbir sey yapamazsin hoca. kedi bir canlidir, senin kedin diye bir sey yok. tapusu yok kedinin.
var.Benim köpeğim benim üstüme kimliği ve aşı karnesi var hatta ab vatandaşı galiba(kimliğinin olduğu pasaportumsu şeyde ab bayrağıda var) kedilerde bu yok mu
kopek 1 ben 0Benim köpeğim benim üstüme kimliği ve aşı karnesi var hatta ab vatandaşı galiba(adı ab uyumlu pet pasaportuymuş ) kedilerde bu yok mu
Az önce araştırdım benim köpek ab ye bizden az prosedürle giriyor aşıları tam olcak birde kan testi istiyorlarmışkopek 1 ben 0
@SadeceBirisi. @zapkinus @dutemo @Arda22 @Che_ @MOON_MVR @* Tupac Shakur * @Yunus @Perma Yİyecek BirisiKediyi niye toplarsın ki saldırgan kedi uyuzlaşınca saldırgan oluyor. Köpek toplamak neyse de kedinin çevreye zararı da yok.
EVET!Sen bu kediye aşı yaptırdın mı? Veterinere götürdün mü? Kısırlaştırdın mı?
TOPLANMADI SOKAĞA ATILDI. VE ESKİDEN SOKAKTA DEĞİLDİ AMA ŞİMDİ SOKAĞA ATILDI VE 1 YILDIR DA BİZ BAKIYORUZ. BİLİP BİLMEDEN YAZMAYIN.Toplanınca bile daha iyi bakılmış olurlar.
Sokakta sahiplenme diye bir şey yok maalesef. Yemek verip sevmeyle sahiplenilmiş olmuyor.
Sen bu kediye aşı yaptırdın mı? Veterinere götürdün mü? Kısırlaştırdın mı?
Toplanınca bile daha iyi bakılmış olurlar.
@Matt Murdock hocam insanlara verilen değer ne ki hayvanlara verilen değer nasıl olsun baksanıza ordan alıp diğer tarafta ölüme terk ediyorlar@SadeceBirisi. @zapkinus @dutemo @Arda22 @Che_ @MOON_MVR @* Tupac Shakur * @Yunus @Perma Yİyecek Birisi
Çok fazla kedi vardı burada. Ve bizim kedi kısır. Yani üreyemiyor. Üstelik babam gerekli yerlere demiş "bizim kediyi almayın. biz eve alırız ya da tanıdığa veririz" demiş. ama dikkate almamışlar.
Ve şimdi ben cimere yazacağım. habersiz iş yapmışlar ve burası devletin yeri. kedileri buranın dışında 4'den fazla lokasyona bırakmışlar ve uzak. Barınağa bırakırlar diye düşünmüştüm. Çok üzgünüm. Neyse cimere yazarken ben hangi kamu kurumunu seçeyim? Burası enerji bakanlığına bağlı.
EVET!
TOPLANMADI SOKAĞA ATILDI. VE ESKİDEN SOKAKTA DEĞİLDİ AMA ŞİMDİ SOKAĞA ATILDI VE 1 YILDIR DA BİZ BAKIYORUZ. BİLİP BİLMEDEN YAZMAYIN.
Zaten onların düzgün bir şey yapmayacağını biliyoruz ama buradaki sorun sizde de hata olması.@Matt Murdock hocam insanlara verilen değer ne ki hayvanlara verilen değer nasıl olsun baksanıza ordan alıp diğer tarafta ölüme terk ediyorlar