Neler Yeni

🛑YARDIMM KEDİMİ KAYBETTİLER!!! Şikayetçi olabilir miyim?

MOON_MVR

80+ Bronze
Çip yoksa ve senin adına değilse armaa gayretine girmezler bile geçmiş olsun tek çare adamların nereye bıraktığını öğrenip o bölgede farklı zamanlarda arama yapmak. Hukuki açıdan hiç bir şey yapamazsın.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
hicbir sey yapamazsin hoca. kedi bir canlidir, senin kedin diye bir sey yok. tapusu yok kedinin.
Benim köpeğim benim üstüme kimliği ve aşı karnesi var hatta ab vatandaşı galiba(adı ab uyumlu pet pasaportuymuş ) kedilerde bu yok mu

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim köpeğim benim üstüme kimliği ve aşı karnesi var hatta ab vatandaşı galiba(kimliğinin olduğu pasaportumsu şeyde ab bayrağıda var) kedilerde bu yok mu
Biz yapmadık. Bilmiyorduk.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kediyi niye toplarsın ki saldırgan kedi uyuzlaşınca saldırgan oluyor. Köpek toplamak neyse de kedinin çevreye zararı da yok.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kediyi niye toplarsın ki saldırgan kedi uyuzlaşınca saldırgan oluyor. Köpek toplamak neyse de kedinin çevreye zararı da yok.
@SadeceBirisi. @zapkinus @dutemo @Arda22 @Che_ @MOON_MVR @* Tupac Shakur * @Yunus @Perma Yİyecek Birisi
Çok fazla kedi vardı burada. Ve bizim kedi kısır. Yani üreyemiyor. Üstelik babam gerekli yerlere demiş "bizim kediyi almayın. biz eve alırız ya da tanıdığa veririz" demiş. ama dikkate almamışlar.
Ve şimdi ben cimere yazacağım. habersiz iş yapmışlar ve burası devletin yeri. kedileri buranın dışında 4'den fazla lokasyona bırakmışlar ve uzak. Barınağa bırakırlar diye düşünmüştüm. Çok üzgünüm. Neyse cimere yazarken ben hangi kamu kurumunu seçeyim? Burası enerji bakanlığına bağlı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,631
İsim
Oğuz
Sokakta sahiplenme diye bir şey yok maalesef. Yemek verip sevmeyle sahiplenilmiş olmuyor.
Sen bu kediye aşı yaptırdın mı? Veterinere götürdün mü? Kısırlaştırdın mı?
Toplanınca bile daha iyi bakılmış olurlar.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,529
İsim
uwu
Sokakta sahiplenme diye bir şey yok maalesef. Yemek verip sevmeyle sahiplenilmiş olmuyor.
Sen bu kediye aşı yaptırdın mı? Veterinere götürdün mü? Kısırlaştırdın mı?
Toplanınca bile daha iyi bakılmış olurlar.
@SadeceBirisi. @zapkinus @dutemo @Arda22 @Che_ @MOON_MVR @* Tupac Shakur * @Yunus @Perma Yİyecek Birisi
Çok fazla kedi vardı burada. Ve bizim kedi kısır. Yani üreyemiyor. Üstelik babam gerekli yerlere demiş "bizim kediyi almayın. biz eve alırız ya da tanıdığa veririz" demiş. ama dikkate almamışlar.
Ve şimdi ben cimere yazacağım. habersiz iş yapmışlar ve burası devletin yeri. kedileri buranın dışında 4'den fazla lokasyona bırakmışlar ve uzak. Barınağa bırakırlar diye düşünmüştüm. Çok üzgünüm. Neyse cimere yazarken ben hangi kamu kurumunu seçeyim? Burası enerji bakanlığına bağlı.
@Matt Murdock hocam insanlara verilen değer ne ki hayvanlara verilen değer nasıl olsun baksanıza ordan alıp diğer tarafta ölüme terk ediyorlar

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,631
İsim
Oğuz
EVET!
TOPLANMADI SOKAĞA ATILDI. VE ESKİDEN SOKAKTA DEĞİLDİ AMA ŞİMDİ SOKAĞA ATILDI VE 1 YILDIR DA BİZ BAKIYORUZ. BİLİP BİLMEDEN YAZMAYIN.
@Matt Murdock hocam insanlara verilen değer ne ki hayvanlara verilen değer nasıl olsun baksanıza ordan alıp diğer tarafta ölüme terk ediyorlar
Zaten onların düzgün bir şey yapmayacağını biliyoruz ama buradaki sorun sizde de hata olması.
İstediğin kadar şey yapmış ol ama sen onu sokakta besledikçe sokak kedisi oluyor maalesef.
Emin ol evde daha huzurlu ve rahatlar.
KONUYU DA YARIM YAMALAK ANLATMAZSAN BEN DE BİLİP BİLMEDEN YAZMAM.

Top Bottom