Neler Yeni

Yarın Alacağım İphone 15 için Kaliteli Aksesuar fikirleri...

Wrostie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Necati Boyat
Arkadaşlar yarın iphone 15 elime geliyor. Malum telefon pahalı aksesuar ve koruyucularını sağlam almam gerekir bildiğiniz önerdiginiz şeyler varmıdır...

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Selim
O parayı vermişken orjnal sitesinde ki hızlı şarj özellikli kılıfı alırdım.

Livaković

80+ Silver
Arkadaşlar yarın iphone 15 elime geliyor. Malum telefon pahalı aksesuar ve koruyucularını sağlam almam gerekir bildiğiniz önerdiginiz şeyler varmıdır...
Hocam belki konu dışı olur bilemem para sizin almakta sizin tabii ki ama önemli bir iş adamı değilseniz ben iphone almanın ben pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum iphonenin içindeki tüm parçaları samsung yapıyor samsung sadece yazılım konusunda biraz geri kalıyor samsung s23 bence hayli hayli yetecektir paranızda cebinizde kalır ama illa öneri istiyorsanız apple sitesindeki hızlı sarj aleti ve orijinal kılıf alırdım dediğim gibi konu bilgisayar olsa 200k verilir ama bir alo için gereksiz olduğunu düşünüyorum nazik bilgilerinize.

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
Hocam belki konu dışı olur bilemem para sizin almakta sizin tabii ki ama önemli bir iş adamı değilseniz ben iphone almanın ben pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum iphonenin içindeki tüm parçaları samsung yapıyor samsung sadece yazılım konusunda biraz geri kalıyor samsung s23 bence hayli hayli yetecektir paranızda cebinizde kalır ama illa öneri istiyorsanız apple sitesindeki hızlı sarj aleti ve orijinal kılıf alırdım dediğim gibi konu bilgisayar olsa 200k verilir ama bir alo için gereksiz olduğunu düşünüyorum nazik bilgilerinize.
iphone parçalarını samsung yapıyor dediniz, kaynak var mı bununla ilgili

Wrostie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Necati Boyat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O parayı vermişken orjnal sitesinde ki hızlı şarj özellikli kılıfı alırdım.
dostum 2 k kendi kılıfı ben buna cam vs takıcam ben tüm aksesuar lar için tavsiye istiyorm
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum tüm parçaları dersen konu farklı yere gider birincisi bu, tabii ki düşüncen sana göre böyledir ama şunu unutmayın bir androidi 5 ıl kullanırsan 5 yıl sonra kasmaya başlar ve yetersiz kalır. fakat şuan hala eski bir iphone 8 kullanıcıları iphone 7 kullanıcıları sorun yaşamadan kullanıyor. Ve iş adamı değilim fakat birsürü işler ile uğraşıyorum. ve telefon herkese farklı amaçlarda işe yarar. sana alo içindir bana banka işleri veya başka işler içindir...

Wrostie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Necati Boyat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphone parçalarını samsung yapıyor dediniz, kaynak var mı bununla ilgili
bende bu ara çok duyuyorum bunu bu mantıkla bakıldıgında dünyadaki çoğu araba bir parçasını x markasından alıyor.

Livaković

80+ Silver
dostum 2 k kendi kılıfı ben buna cam vs takıcam ben tüm aksesuar lar için tavsiye istiyorm

dostum tüm parçaları dersen konu farklı yere gider birincisi bu, tabii ki düşüncen sana göre böyledir ama şunu unutmayın bir androidi 5 ıl kullanırsan 5 yıl sonra kasmaya başlar ve yetersiz kalır. fakat şuan hala eski bir iphone 8 kullanıcıları iphone 7 kullanıcıları sorun yaşamadan kullanıyor. Ve iş adamı değilim fakat birsürü işler ile uğraşıyorum. ve telefon herkese farklı amaçlarda işe yarar. sana alo içindir bana banka işleri veya başka işler içindir...
agresif tavır sergilenemene gerek yok dostum alacaksan al beni ilgilendirmez forumdakileride ilgilendirmez sadece gereksiz masraf olduğunu söylüyorum ayrıca banka işleri dediğiniz render almak değildir 1 2 tıklama yapıyorsunuz arada mili saniye farklar için 20 30k fark veriyorsunuz sizinki fanboyluk oluyor size tavsiye vermek yardımcı olmak istedim iphonenin yazılım konusunda kat kat iyi olduğunu zaten size söylüyorum fakat böyle ufak işler için 30k farka girmenin mantıklı olduğunu düşünmediğimi belirttim iphone 15'in hayırlı olsun

şahin doğan

80+ Platinum
Spigen ekran koruyucu, Apple orijinal kılıf öneririm.

Wrostie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Necati Boyat
agresif tavır sergilenemene gerek yok dostum alacaksan al beni ilgilendirmez forumdakileride ilgilendirmez sadece gereksiz masraf olduğunu söylüyorum ayrıca banka işleri dediğiniz render almak değildir 1 2 tıklama yapıyorsunuz arada mili saniye farklar için 20 30k fark veriyorsunuz sizinki fanboyluk oluyor size tavsiye vermek yardımcı olmak istedim iphonenin yazılım konusunda kat kat iyi olduğunu zaten size söylüyorum fakat böyle ufak işler için 30k farka girmenin mantıklı olduğunu düşünmediğimi belirttim iphone 15'in hayırlı olsun
dostum birincisi agrasiflik taslamadım ve sakin bir şekilde cevap verdim.
ikincisi benim sordugum soruyla herhangi bir bağlantısı olmayan bir şekilde cevap veren sensin.
üçüncüsü sana vermediğim cevabı alıntılayıp agrasif gibi hitaplar kullanmassan sevinirim bu ben veya herhangi bir kişi olur.
ve son olarak sana mantklı olmayabilir fakat alan kişi kim olursa olsun zaten alınan bir şey var insanlara neden aldıın neden yaptın gibi söylemler yerine hayırlısı olsun diyip geçmek yakışık olur.
he bu arada teşekkür ediyorum hayırlı olsun dediğin için, umarım daha iyisi herkesin olur...

Spigen ekran koruyucu, Apple orijinal kılıf öneririm.
spigen kılıf öneren çok fazla insan var siz ne düşünüyosunuz. ve panzer glass ekran lar nasıl

şahin doğan

80+ Platinum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Selim

iPhone x kasıyor şuan borsa ve benzeri uygulamalarda. Ama güzel yanı 15 i satıp üstüne biraz para koyarak 16 yı çok rahat alabiliyorsun ama Android'de öyle bir şey yok.
Kasana kadar kullanıp çöpe atman gerek başka alternatifi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,290
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom