,Bekleyip görelim hocam.8k dan fazla olur
,Bekleyip görelim hocam.8k dan fazla olur
10k +Beyler merhaba. Yarın DAnın %1000 3060lı sistemi çıkıyormuş. Tahmini fiyatı sizce ne olur. Cyber 3600(ryzen 5 3600, 1660 super) sistemini alacaktım ama sizce hangisini tercih etmeyelim. Ve fiyatı aşağı yukarı sizce ne olur bütçemi zorlamalı mıyım??
Sistem satışa çıktığında İtopya çöktü, keşke araştırıp yazsaydınız.10000'e çıkmaz boşuna bekleme, keşke şu sistemi alsaydın:
8.5 üstü olucak abdullah abi dün öyle bir şey dediBeyler merhaba. Yarın DAnın %1000 3060lı sistemi çıkıyormuş. Tahmini fiyatı sizce ne olur. Cyber 3600(ryzen 5 3600, 1660 super) sistemini alacaktım ama sizce hangisini tercih etmeyelim. Ve fiyatı aşağı yukarı sizce ne olur bütçemi zorlamalı mıyım??
bu 8 k çıkmış olabilir ama abdullah abi ucuz sistem beklemeyin dediSistem satışa çıktığında İtopya çöktü, keşke araştırıp yazsaydınız.
Abdullah sistem çıkardığı zaman çökmüyor ya doğru, haklısın tabii.Sistem satışa çıktığında İtopya çöktü, keşke araştırıp yazsaydınız.
Dediğinle dediğim arasında keşke bir bağlantı kurabilseydim keşke. Abdullah sistem çıkardığı zaman çökmesi normal bir durum, herkes siteye yükleniyor. O fiyattan çıktığı zaman çökmesi de normal bir durum, 2. kez 9500tlden satışa sunuldu bu sistem bunu biliyor muydun ? Yorum yapmak için araştırmak lazım, araştırıp mesaj atarsanız şahsım adına sevinirim.Abdullah sistem çıkardığı zaman çökmüyor ya doğru, haklısın tabii.
hocam sizin tahmininizce kaç k olur?Abdullah sistem çıkardığı zaman çökmüyor ya doğru, haklısın tabii.
Şuanda satışta mı yoksa o da bitti mi?Dediğinle dediğim arasında keşke bir bağlantı kurabilseydim keşke. Abdullah sistem çıkardığı zaman çökmesi normal bir durum, herkes siteye yükleniyor. O fiyattan çıktığı zaman çökmesi de normal bir durum, 2. kez 9500tlden satışa sunuldu bu sistem bunu biliyor muydun ? Yorum yapmak için araştırmak lazım, araştırıp mesaj atarsanız şahsım adına sevinirim.
En az 10k olur8k gibi fiyata olur, daha aşağısını bilmiyorum yaparsa teşekkür etmek gerekir.