YARIN ÇIKICAK PC FİYAT TAHMİNİ

Beyler merhaba. Yarın DAnın %1000 3060lı sistemi çıkıyormuş. Tahmini fiyatı sizce ne olur. Cyber 3600(ryzen 5 3600, 1660 super) sistemini alacaktım ama sizce hangisini tercih etmeyelim. Ve fiyatı aşağı yukarı sizce ne olur bütçemi zorlamalı mıyım??
10k +

Beyler merhaba. Yarın DAnın %1000 3060lı sistemi çıkıyormuş. Tahmini fiyatı sizce ne olur. Cyber 3600(ryzen 5 3600, 1660 super) sistemini alacaktım ama sizce hangisini tercih etmeyelim. Ve fiyatı aşağı yukarı sizce ne olur bütçemi zorlamalı mıyım??
8.5 üstü olucak abdullah abi dün öyle bir şey dedi

Sistem satışa çıktığında İtopya çöktü, keşke araştırıp yazsaydınız.
Abdullah sistem çıkardığı zaman çökmüyor ya doğru, haklısın tabii. (y)

Dediğinle dediğim arasında keşke bir bağlantı kurabilseydim keşke. Abdullah sistem çıkardığı zaman çökmesi normal bir durum, herkes siteye yükleniyor. O fiyattan çıktığı zaman çökmesi de normal bir durum, 2. kez 9500tlden satışa sunuldu bu sistem bunu biliyor muydun ? Yorum yapmak için araştırmak lazım, araştırıp mesaj atarsanız şahsım adına sevinirim.

hocam sizin tahmininizce kaç k olur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğinle dediğim arasında keşke bir bağlantı kurabilseydim keşke. Abdullah sistem çıkardığı zaman çökmesi normal bir durum, herkes siteye yükleniyor. O fiyattan çıktığı zaman çökmesi de normal bir durum, 2. kez 9500tlden satışa sunuldu bu sistem bunu biliyor muydun ? Yorum yapmak için araştırmak lazım, araştırıp mesaj atarsanız şahsım adına sevinirim.
Şuanda satışta mı yoksa o da bitti mi?

Hocam bence 11k olur ama Abdullah abi son zamanlarda çok indirimli PC yapmiyor indirimli olursa da onun piyasa bütçesinde daha iyi toplanacak sistemler olabilir ama indirim olunca tabiiki de alınabilir.oluyor fiyatına göre

bi 15k-18k sistem gelsin arkadaşım bilgisayar almak istiyor bu fiyata onun için üzülüyom :/

Geri