Hocam bencede artacak gibi çünkü Elon abimiz manipüle ediyor ben şimdilik biraz aldım bakalım neler olcak ilerde hortlatiriz postuSana üzücü bir haberim var
Hocam bencede artacak gibi çünkü Elon abimiz manipüle ediyor ben şimdilik biraz aldım bakalım neler olcak ilerde hortlatiriz postuSana üzücü bir haberim var
İmkanı yok bence Dogenin olayı Shıba coine kaydı ytdHocam bencede artacak gibi çünkü Elon abimiz manipüle ediyor ben şimdilik biraz aldım bakalım neler olcak ilerde hortlatiriz postu
Ama.dogede hala artış gösteriyor dün 3.6 TL'den 4.6 TL'ye çıktı çok sık takip edemiyorum ama bence ilerde biseyler olabilirİmkanı yok bence Dogenin olayı Shıba coine kaydı ytd
belkiAma.dogede hala artış gösteriyor dün 3.6 TL'den 4.6 TL'ye çıktı çok sık takip edemiyorum ama bence ilerde biseyler olabilir
Knka saplaması imkansız şöyle düşün, Elon Musk doge'yi bi silse arkasından çekilse ona güvenip doge alan herkes ona düşman olur. Ve Tesla diye bir markada ortadan kalkar.Çıkış gösterip, milleteye saplayacaklarmış gibi hissediyorum.
Bazı kurumlarda DOGE ile ödeme kabul ettiğini duyuruyor. Bilmiyorum, ben girmem.
Tabii ki bunlar yatırım tavsiyesi değildir.
Kanka o olay Shıba coine kaydı.Knka saplaması imkansız şöyle düşün, Elon Musk doge'yi bi silse arkasından çekilse ona güvenip doge alan herkes ona düşman olur. Ve Tesla diye bir markada ortadan kalkar.
2 gün sonra unutulur bu dediğin.Knka saplaması imkansız şöyle düşün, Elon Musk doge'yi bi silse arkasından çekilse ona güvenip doge alan herkes ona düşman olur. Ve Tesla diye bir markada ortadan kalkar.