numara değilde gerçekten hasta olmak istiyosan bi kaç şey söyleyebilirimYarın 6ders çizim dersim var ve canım çok sıkılıyor bu aralar okula 1 gunde olsa gitmek istemiyorum.
Annemi ikna etmem imkansiz.
Ders calismadigim icin aramiz cok kotu benle konusmuyor bile
Ne taklidi yaparsam ise yarar sizce
(10.sinifim)
Söylermisinnumara değilde gerçekten hasta olmak istiyosan bi kaç şey söyleyebilirim
Aga ben de hastayım istersen gel buraya bi dudaktan öpeyim geçer sana da. He olmaz dersen başka bir yol buluruz elbet.Söylermisin
Ateşlenmek istiyorsan saçlarını ıslat ve pencereni açarak öyle uyu. Sabaha ateşin çıkar, boğazın şişer. Hızlı ve sık egzersizlerde ateşini çıkarır. Eğer çiğ fındık çok yersen ishal olursun. Buz gibi dondurmayı da gidip balkonda yiyip saatlerce oturursan sabaha hem boğazın şişer hem ateşin çıkar. Kısa yolu soğuk yemek anlayacağın. Koşuya çıkıp terli halinle takılırsan da hastalanırsın.Söylermisin
Bi nabiz yoklicam simdiAteşlenmek istiyorsan saçlarını ıslat ve pencereni açarak öyle uyu. Sabaha ateşin çıkar, boğazın şişer. Hızlı ve sık egzersizlerde ateşini çıkarır. Eğer çiğ fındık çok yersen ishal olursun. Buz gibi dondurmayı da gidip balkonda yiyip saatlerce oturursan sabaha hem boğazın şişer hem ateşin çıkar. Kısa yolu soğuk yemek anlayacağın. Koşuya çıkıp terli halinle takılırsan da hastalanırsın.
Yok saolAga ben de hastayım istersen gel buraya bi dudaktan öpeyim geçer sana da. He olmaz dersen başka bir yol buluruz elbet.
Banyoya git ve soğuk suyla sadece ayağını yıka eğer buzlukta kula şişesine su koyuyorsaniz onu dökBeyler ise yaramadi taktik
Ben okula gitmedigimde internet kafe acilana kadar camide yatiyordum tavsiye ederimYarın 6ders çizim dersim var ve canım çok sıkılıyor bu aralar okula 1 gunde olsa gitmek istemiyorum.
(10.sinifim)
Rapor al yada uyanamadım de (aile hekimiyle samimiysenYarın 6ders çizim dersim var ve canım çok sıkılıyor bu aralar okula 1 gunde olsa gitmek istemiyorum.
(10.sinifim)