Yarın göreceksin zaten, biraz daha bekle millete sormana gerek yok. Konu kilitlenebilir.Evet bildiğiniz gibi CES 2025' de RTX 5000 serisi tanıtılmıştı. Ve yarın 5000 serisinin stokları gelicek. Sizce fiyatlandırmalar nasıl olur?
5050 çıksın o zaman bakarız 5080ler 90lar bizi bağlamıyoEvet bildiğiniz gibi CES 2025' de RTX 5000 serisi tanıtılmıştı. Ve yarın 5000 serisinin stokları gelicek. Sizce fiyatlandırmalar nasıl olur?
en başta 5070 32 den açar diyordum , bahsi artırıyorum en ucuz modeller 34 den açılış yapacak.Evet bildiğiniz gibi CES 2025' de RTX 5000 serisi tanıtılmıştı. Ve yarın 5000 serisinin stokları gelicek. Sizce fiyatlandırmalar nasıl olur?
Sen bu ülkede yeni bir ürünün öncekinden ucuz olduğunu ne zaman gördün ?Fiyatlar şaka gibi. Bu fiyatlara satarsa cidden vatandaşı biraz enayi olarak görürüm. Sözde 50 dolar daha düşük karta satıcıların keyfinden dolayı ciddi fark vereceğiz.
dostum amd rx6800 xt ekran kartı alınır mı 16gb modelı 17.5k yaFiyatlar şaka gibi. Bu fiyatlara satarsa cidden vatandaşı biraz enayi olarak görürüm. Sözde 50 dolar daha düşük karta satıcıların keyfinden dolayı ciddi fark vereceğiz.
Hayır 7800xt yi 19k dan alsan daha mantıklı.dostum amd rx6800 xt ekran kartı alınır mı 16gb modelı 17.5k ya
Vatandaş geceden sıraya girerse ne olursa olsun alırsa tabi böyle olur.Sen bu ülkede yeni bir ürünün öncekinden ucuz olduğunu ne zaman gördün ?