Neler Yeni

Yarin sistemim geliyor

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Arkadaşlar yarın allah nasip ederse sistemim gelicek sistemi ilk aldığımda kutusa hasar varsa kargocuyu bekletip kutuyu açacağım ama kutusa hasar yoksa kargocuya bir şey demem içinde bir şey çıkarsa gamegaraji arayacağım. Soruma geleyim açtiktan sonra windowsu kuracam Windows yüklü flash belleği mi açmadami yoksa açılınca mi takmam gerekir kasaya ?

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
Arkadaşlar yarın allah nasip ederse sistemim gelicek sistemi ilk aldığımda kutusa hasar varsa kargocuyu bekletip kutuyu açacağım ama kutusa hasar yoksa kargocuya bir şey demem içinde bir şey çıkarsa gamegaraji arayacağım. Soruma geleyim açtiktan sonra windowsu kuracam Windows yüklü flash belleği mi açmadami yoksa açılınca mi takmam gerekir kasaya ?
açmadan takıp açılırken flashı seçip windowsu kur :)

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açmadan takıp açılırken flashı seçip windowsu kur :)
Tamam birde benim monitör eski olduğu için mavi kafali bi kablo var o kasaya olmaz diye dönüştürücü sipariş ettim ama kargo firmasından kaynaklı cumartesiye günü gelebilir pc çalışırmi ekran kartini baglasam ?

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
tak flashı sonra çalıştır del f12 gibi tuşlardan biosa gir gerisini bilidiğini düşünüyorum

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Tamam birde benim monitör eski olduğu için mavi kafali bi kablo var o kasaya olmaz diye dönüştürücü sipariş ettim ama kargo firmasından kaynaklı cumartesiye günü gelebilir pc çalışırmi ekran kartini baglasam ?
Ekran kartında VGA girişi yoksa ekranı bağlayamazsın.
Siparişi bekle.
1 günden bir şey olmaz.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tak flashı sonra çalıştır del f12 gibi tuşlardan biosa gir gerisini bilidiğini düşünüyorum
Evt tşkler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartında VGA girişi yoksa ekranı bağlayamazsın.
Siparişi bekle.
1 günden bir şey olmaz.
Dönüştürücü yarin gelmesse cumartesiye kesin gelicek kargo firmasi kötü maalesef artık mecbur beklicem

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Rx 560'ta VGA girişi bulunmuyor.
Yakın zamanda ya monitörü değiştirin, ya da aldığınız o dönüştürücünün en kalitelisini almaya çalışın.
Aksi takdirde ekranda dalgalanmalar oluşabilir.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kutuda ufak tefek hasarlar olabilir onları görmezden gelin.
Faturaya bakın ve sizin sisteminiz olduğunu doğrulayın.

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Rx 560'ta VGA girişi bulunmuyor.
Yakın zamanda ya monitörü değiştirin, ya da aldığınız o dönüştürücünün en kalitelisini almaya çalışın.
Aksi takdirde ekranda dalgalanmalar oluşabilir.
Monitörü bi kac ay sonra degistiricem dönüştürücü alirim kalitesinin linkini atarmisiniz.

Hayırlı olsun güle güle kullan.
Sağolasın teşekkür ederim

Kutuda ufak tefek hasarlar olabilir onları görmezden gelin.
Faturaya bakın ve sizin sisteminiz olduğunu doğrulayın.
Tamamdır.

Sistemi atarmisiniz rica etsem merak ettimde
Linki yok elimde zaten stokta kalmadı, game garajdan aldim isim Pollux 3A-K
Rx560 ekran karti R3 1200af işlemci 8 gb ram var @rookie27 sağolsun yardımcı oldu çok.

Top Bottom