Neler Yeni

Yarınki maç ne olur?

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Egemen Düzgüm
Bence 2-0 yenicez ve penaltılara gidicek

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,029
İsim
Selim
Bence 2-0 yenicez ve penaltılara gidicek
Penaltılara kalmayacağız bir önce ki maç bireysel defans hatası yüzünden gol yedik devamı geldi bu sefer hatasız oyun oynarsa çok sayıda gol ile kazanırız ama sonuç olarak 2-0 ile başlayacağız yani defans odaklı bir oyun değil riskli atak üzerine bir maç göreceğiz bunun da getirdigi dezavantaj kalesini gola kapatamayacak defans ve orta sahada kötü olan rakip kontra atakda ki hızlı oyuncular sayesinde defans arkasına hızla girecek şuan en az 4.5 üst bir maç göreceğiz ama risk için 4.5 üst deplasman kazanır diyebiliriz risksiz 3.5 üst orta risk 4.5 üst söyle bir durum da var rakip skora güvenerek defans yaparsa ozaman kesin galibiyet alırız.

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Egemen Düzgüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Penaltılara kalmayacağız bir önce ki maç bireysel defans hatası yüzünden gol yedik devamı geldi bu sefer hatasız oyun oynarsa çok sayıda gol ile kazanırız ama sonuç olarak 2-0 ile başlayacağız yani defans odaklı bir oyun değil riskli atak üzerine bir maç göreceğiz bunun da getirdigi dezavantaj kalesini gola kapatamayacak defans ve orta sahada kötü olan rakip kontra atakda ki hızlı oyuncular sayesinde defans arkasına hızla girecek şuan en az 4.5 üst bir maç göreceğiz ama risk için 4.5 üst deplasman kazanır diyebiliriz risksiz 3.5 üst orta risk 4.5 üst söyle bir durum da var rakip skora güvenerek defans yaparsa ozaman kesin galibiyet alırız.
Hocam yani adamlar evde kaybediyo ama atmosfer çok ateşli bide ilk 20 dk gol bulursak bence turu geçebiliriz ama şok golde yeme ihtimalimiz çok yüksek ben hala 2-0 yeneriz diyorum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,029
İsim
Selim
Hocam yani adamlar evde kaybediyo ama atmosfer çok ateşli bide ilk 20 dk gol bulursak bence turu geçebiliriz ama şok golde yeme ihtimalimiz çok yüksek ben hala 2-0 yeneriz diyorum
Defans aynı hataları yaparsa 3 tane daha atarlar bize

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Egemen Düzgüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Defans aynı hataları yaparsa 3 tane daha atarlar bize
Bu sefer fred var osayide oynar tadic yedek bence ortasahayı fred ismail yapsak syzmnski 10 yapıp Talisca'yı Dzeko yerine koysak daha iyi olabilir

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Tuna
Rangers kazanır hayale gerek yok

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Geçen 0-3 demiştim. Şimdi ise 0-3 diyorum.

NightWish2434

80+ Silver
benim tanıdığın fenerbahce erken gol bulamaz insana kafayı yedirir 70te 1 tane atar bi umut izleriz toplam skor 3-2 biter

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fenerbahçe elenir. Rangers basit bir takım değil. İnsanlar nedense popülariteye bakarak sonuç çıkartıyor.

Top Bottom