Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
tekrar edeyim. crew 1in dimaikleri herkesin becerebileceği dinamiklerdi. yani kolaydı. evet yavandı ama crew 2 gibi oyundan insanı soğutmuyordu. ben crew 1'i bile beğenmiş birisi olarak 2den nefret ettim. ve nefret edenler arasında da tek değilim. crew 1'in dinamikleri tam tamına arcade oyun nasıl olur onu gösteriyordu. zamanında efsane olmuş nfsu2 ve nfsmw arasında dinamikleri var. oyun çok karışıktı, modifiye mevzusu, araba geliştirme mevzusu baya karışıktı ama saf sürüş olarak kolaydı. zaten arcade oyunu zor yapmak istemezsin. rakiplerin zor olur ona lafım yok ama arabayı sürmek de zor olmamalı. yıllardır nfsnin hatası da o bence. herkesin becerebileceği kolay araba dinamikleri koymuyorlar oyuna. forza horizon 4 bile (yarı sim dediğin için diyorum) daha kolay, herkesin becerebileceği bir araç dinamiği sunuyor. çünkü herkes hardcore oyuncu değil. arcade oyunu da hardcore oyuncular genelde oynamaz. daha casual oyuncular içindir. hardcore araba yarışı oynamak isteyen, f1 oynar, assetto corsa oynar, iracing oynar. bilmem anlatabildim mi.Crew 2 yi eleştirnelerin %90'ı crew 1 'in araba dinamiklerini yavan bulmuştu.
Sene bu konuyu kapatayım crew 1'e iyi diyen dinamiklerine pek tartışmamak gerek 2'yi
Yavandı mekanikler iyi dğeildi.