hızlı para kazanma yöntemi önerir misiniz? PC toplamak için para lazım
14Öyle bir yöntem olduğunu sanmıyorum yaşın kaç?
işde çalışmaktan başka çare yok
Bu yaşta öyle bir iş bulman imkansız 1 yıl çalışsan ancak adam akıllı bir PC alırsın.
bunu yazdığımda kızgın attı :dÇalışmak
ekran kartım zaten var orası sıkıntı değil anakart ram ve işlemci alacağım sadeceBu yaşta öyle bir iş bulman imkansız 1 yıl çalışsan ancak adam akıllı bir PC alırsın.
Ekran kartın ne?ekran kartım zaten var orası sıkıntı değil anakart ram ve işlemci alacağım sadece
aga benimde yaşım 14 2006 lıyım bu sene lgs ye girdim ve istediğim olmasada istediğime yakın sonuç yaptım. şuan python kodlama dilini öğreniyorum, kitap okuyorum(hata nerede kitabın adı yeni başladım buna) ingilizceye bu sene çok ağırlık vermeyi düşünmüyorum. youtube videoları çekmeyi planlıyorum. sende benim gibi yapabilirsin.
değerlendirebilirimaga benimde yaşım 14 2006 lıyım bu sene lgs ye girdim ve istediğim olmasada istediğime yakın sonuç yaptım. şuan python kodlama dilini öğreniyorum, kitap okuyorum(hata nerede kitabın adı yeni başladım buna) ingilizceye bu sene çok ağırlık vermeyi düşünmüyorum. youtube videoları çekmeyi planlıyorum. sende benim gibi yapabilirsin.