- Konu Sahibi Konu Sahibi
1.65kısalıktan kastın ne boy kaç
1.65kısalıktan kastın ne boy kaç
Boya çok takıyorsan ameliyatla bacağa ekleme yaptırıp uzayabilirsin ama değmez
sözde kolay gibi görünsede gelecek vaadede bacaktaki kemiklerde zayıflık yürümekte zorlanma koşmakta zorlanma gibi problemler çıkabiliyor benim boyum 1.90 mesela evet 1.65 değiim ama olsaydımda sağlığımdan önemli bir şey olmadığını bilirdim ve asla bu ameliyatı yapmazdım boyumuzu belirleyemeyz ama vücudumuzu belirleyebiliriz.Boya çok takıyorsan ameliyatla bacağa ekleme yaptırıp uzayabilirsin ama değmez
Boy önemli değil tip daha önemli tom cruise 1.70Boya çok takıyorsan ameliyatla bacağa ekleme yaptırıp uzayabilirsin ama değmez
Ben 1.67'yim o kadar takılmıyorum bu mevzuya. Instagram'da kız tarafının 1.80 yhaa deyip durması üzerine bizim erkek tarafı baya işkillendi bu işe. Halbuki kızın bakacağı şey boy değildir. Kızın bakacağı şey oturduğun ev aldığın maaş kullandığın arabadır. Yoksa kim takar senin boyunu. Benim çok arkadaş var kız bulamamaktan komalık olmuş GYM'de sabahlıyorlardı vücut yaptılar ama hala kız bulamadılar. Neden? para yok.sözde kolay gibi görünsede gelecek vaadede bacaktaki kemiklerde zayıflık yürümekte zorlanma koşmakta zorlanma gibi problemler çıkabiliyor benim boyum 1.90 mesela evet 1.65 değiim ama olsaydımda sağlığımdan önemli bir şey olmadığını bilirdim ve asla bu ameliyatı yapmazdım boyumuzu belirleyemeyz ama vücudumuzu belirleyebiliriz.
Hay yaşa be hocam son zamanlardada bu spor yap kitap okucu tayfa türediBen 1.67'yim o kadar takılmıyorum bu mevzuya. Instagram'da kız tarafının 1.80 yhaa deyip durması üzerine bizim erkek tarafı baya işkillendi bu işe. Halbuki kızın bakacağı şey boy değildir. Kızın bakacağı şey oturduğun ev aldığın maaş kullandığın arabadır. Yoksa kim takar senin boyunu. Benim çok arkadaş var kız bulamamaktan komalık olmuş GYM'de sabahlıyorlardı vücut yaptılar ama hala kız bulamadılar. Neden? para yok.
Qitap oqu su iç yazılım örenHay yaşa be hocam son zamanlardada bu spor yap kitap okucu tayfa türedi
Aman çok komik kardeşimHocam boy 1.65 kelsiniz ve paranız yok, çözüm :Günde 1 masturbasyon, çalıştığınız yerde evli olsaydım paranın yarısının boşa gideceğini düşünüp mutlu almak.
her konunuzda yaşınız farklı yazıyor. bana inandırıcı gelmedi 34 yaşında 1.65 boy olmanız.Aman çok komik kardeşim
Hocam yukardada yazdım yaşa takılma konunun dikkat çekmesi için farklı açıyorum inanmıyorsan resmimi atayımher konunuzda yaşınız farklı yazıyor. bana inandırıcı gelmedi 34 yaşında 1.65 boy olmanız.