Neler Yeni

Yaş 34 elime kız eli değmedi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zexius

80+ Bronze
Boya çok takıyorsan ameliyatla bacağa ekleme yaptırıp uzayabilirsin ama değmez
sözde kolay gibi görünsede gelecek vaadede bacaktaki kemiklerde zayıflık yürümekte zorlanma koşmakta zorlanma gibi problemler çıkabiliyor benim boyum 1.90 mesela evet 1.65 değiim ama olsaydımda sağlığımdan önemli bir şey olmadığını bilirdim ve asla bu ameliyatı yapmazdım boyumuzu belirleyemeyz ama vücudumuzu belirleyebiliriz.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Faruk Sancar
sözde kolay gibi görünsede gelecek vaadede bacaktaki kemiklerde zayıflık yürümekte zorlanma koşmakta zorlanma gibi problemler çıkabiliyor benim boyum 1.90 mesela evet 1.65 değiim ama olsaydımda sağlığımdan önemli bir şey olmadığını bilirdim ve asla bu ameliyatı yapmazdım boyumuzu belirleyemeyz ama vücudumuzu belirleyebiliriz.
Ben 1.67'yim o kadar takılmıyorum bu mevzuya. Instagram'da kız tarafının 1.80 yhaa deyip durması üzerine bizim erkek tarafı baya işkillendi bu işe. Halbuki kızın bakacağı şey boy değildir. Kızın bakacağı şey oturduğun ev aldığın maaş kullandığın arabadır. Yoksa kim takar senin boyunu. Benim çok arkadaş var kız bulamamaktan komalık olmuş GYM'de sabahlıyorlardı vücut yaptılar ama hala kız bulamadılar. Neden? para yok.

Ali4326

80+
Ben 1.67'yim o kadar takılmıyorum bu mevzuya. Instagram'da kız tarafının 1.80 yhaa deyip durması üzerine bizim erkek tarafı baya işkillendi bu işe. Halbuki kızın bakacağı şey boy değildir. Kızın bakacağı şey oturduğun ev aldığın maaş kullandığın arabadır. Yoksa kim takar senin boyunu. Benim çok arkadaş var kız bulamamaktan komalık olmuş GYM'de sabahlıyorlardı vücut yaptılar ama hala kız bulamadılar. Neden? para yok.
Hay yaşa be hocam son zamanlardada bu spor yap kitap okucu tayfa türedi

Kara*

80+ Silver
son seçenek olarak aile vesilesiyle tanışlardan birini bulmak kalmış hocam bari bunu deneyin

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
Hocam saatli bomba gibisin ya ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Hasan hğseyşn
Hocam boy 1.65 kelsiniz ve paranız yok, çözüm :Günde 1 masturbasyon, çalıştığınız yerde evli olsaydım paranın yarısının boşa gideceğini düşünüp mutlu almak.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom