Sherlockholmes12
80+ Bronze
Her geçen gün yaş artıyor yakında 50 yaşında falan olacak arkadaş, ciddi düşüncem şuan liseli olduğu
Sonunda yaşıt bulurum forumda işte.Hocam aslında 13 yaşında misin
Alıntıyı görüntüle
He kardeş he 9 yaşındayım resmimi attım sana bakarsın ordanHer geçen gün yaş artıyor yakında 50 yaşında falan olacak arkadaş, ciddi düşüncem şuan liseli olduğu
Banada atar mısın hocamHe kardeş he 9 yaşındayım resmimi attım sana bakarsın ordan
Birde hızlıresime yüklemiş karşıma direkt 20 cm kıllı bir şey çıktısakın resim istemeyin penis atıyor!
kızlarla bilek güreşi yap bilerek yenil seni yenebildiklerini sandıkları için birdaha yapmak isterler fazla fazla kız eline değmiş olursun nereden biliyorsun diye sormaKısa boylu ve kelseniz komiklik özgüven falan fasa fiso. Anca kızların soytarısı şebeği olursunuz benim gibi
Yanında olabilir arkadaş olarak ama sevgili olmazlarAlıntıyı görüntüle
Bende 171'im açık açık söylemiştim. Minyon tipliyim diye. Bu arada 165 yada 160 lı çok tanıdığım var yanlarında da güzel kızlar oluyor. Bu dille alakalı kafa dengilikle alakalı
O anlamda demedim sevgili anlamında dedimkızlarla bilek güreşi yap bilerek yenil seni yenebildiklerini sandıkları için birdaha yapmak isterler fazla fazla kız eline değmiş olursun nereden biliyorsun diye sorma
sakın resim istemeyin penis atıyor!
Oğlum adam bana normal resim atmış. Size niye penis veya 20 cm kıllı bir şey atmış?Birde hızlıresime yüklemiş karşıma direkt 20 cm kıllı bir şey çıktı
yani kızlara sen yürücenDayı nereye gidecem ne diyirsin