serwintes
80+ Gold
hatta belki de ömür boyu böyle devam ederparan yok boyun yok ve kelsen maalesef normal
Mesaj otomatik birleştirildi:
kralım ya her gün başka yasta
hatta belki de ömür boyu böyle devam ederparan yok boyun yok ve kelsen maalesef normal
kralım ya her gün başka yasta
Sallama hocam parası olup kel ve kısa boylu birinin sevgilisinin olma ihtimali yokparan yok boyun yok ve kelsen maalesef normal
param yok dedin broSallama hocam parası olup kel ve kısa boylu birinin sevgilisinin olma ihtimali yok Alıntıyı görüntüle
Sen yaşa takılma yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın hiç olmadı
Param olsada kısa ve kel olduğum için yine olmazdı kendinizi kandırmayın kısa ve kel birinin yanında bi kız görmedim bu yaşıma kadar vallaparam yok dedin bro
kız arkadaşın olmamış olabilir de yaşını niye sallayıp duruyorsun gerçek yaşın kaç ve aynı konuyu niye tekrardan açıyorsunSen yaşa takılma yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın hiç olmadı
Sallamıyorum ilerde olacak o çünkü 18 ken 20 diye açıyorum 20 de olmadı 20 yken 25 diye açtım 25 e geldim yine olmadı ne farkedecekkız arkadaşın olmamış olabilir de yaşını niye sallayıp duruyorsun gerçek yaşın kaç ve aynı konuyu niye tekrardan açıyorsun
O kadar üst düzey zengin olamicağıma göre ?her şey parada bitiyor tip önemsiz bu adam ester'le ilişkiye girdi mesela maymuna benziyor adam
Alıntıyı görüntüle
real madridde oynuyorum. çok kaslıyım çok param varher şey parada bitiyor tip önemsiz bu adam ester'le ilişkiye girdi mesela maymuna benziyor adam
Alıntıyı görüntüle
birçok yerde bu sorununu dile getirmişsindir az çok gelecek cevaplar belli peki seni aklında ne yapmak varSallamıyorum ilerde olacak o çünkü 18 ken 20 diye açıyorum 20 de olmadı 20 yken 25 diye açtım 25 e geldim yine olmadı ne farkedecek
Belki benle aynı durumda olan vardır diye yazıyorumbirçok yerde bu sorununu dile getirmişsindir az çok gelecek cevaplar belli peki seni aklında ne yapmak var
kısalıktan kastın ne boy kaçKısa boylu ve kelseniz komiklik özgüven falan fasa fiso. Anca kızların soytarısı şebeği olursunuz benim gibi