Neler Yeni

Yaşadığım Sorundan Ötürü Yeni Monitör Almalımıyım?

Sizce Monitör Tutucu + Monitörü Çok İhtiyacım Olmamasına Rağmen Almalı mıyım?

• Oy kullanan toplam üye
    4
  • Anket kapatıldı .

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
Merhabalar.
Şu anda tek monitörüm var. İnternet üzerinden çalışıyorum ve arada sırada FPS oyunları oynuyorum.
Maalesef monitörüm samsung G3.
Ghostingi var ama çok aşırı rahatsız etmiyor.
Fakat monitörün ayakları masa üzerinde çok fazla bir alan kaplıyor.
Bundan dolayı acaba hem yeni bir monitör alsam hem de çift başlı bir monitör tutucuyla masadaki alanı kazansam mı diyorum.

Şu anda genel anlamda buna ihtiyacım yok çünkü zaten aylardır bu şekilde çalışıyorum.
Ancak enflasyon + masadaki alanı artırma ve daha iyi bir monitör için kararsız kaldım.
Sizce almalı mıyım?
Alma diyen daha çok olursa parayı dövize atmaya devam edeceğim.
Teşekkürler herkese şimdiden

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Merhabalar.
Şu anda tek monitörüm var. İnternet üzerinden çalışıyorum ve arada sırada FPS oyunları oynuyorum.
Maalesef monitörüm samsung G3.
Ghostingi var ama çok aşırı rahatsız etmiyor.
Fakat monitörün ayakları masa üzerinde çok fazla bir alan kaplıyor.
Bundan dolayı acaba hem yeni bir monitör alsam hem de çift başlı bir monitör tutucuyla masadaki alanı kazansam mı diyorum.

Şu anda genel anlamda buna ihtiyacım yok çünkü zaten aylardır bu şekilde çalışıyorum.
Ancak enflasyon + masadaki alanı artırma ve daha iyi bir monitör için kararsız kaldım.
Sizce almalı mıyım?
Alma diyen daha çok olursa parayı dövize atmaya devam edeceğim.
Teşekkürler herkese şimdiden
Sürekli PC başında çalışan biriysen kesinlikle öneriyorum. Masanın stabil ve sağlam olması şartıyla tabii ki. Hem 2 monitör , hem de 2li monitör tutucu bambaşka keyif. G3'ü 2. monitör yaparsın. Şöyle güzel IPS panel bir monitör alırsın 5-6k ₺'ye çıkarsın bu işin içinden. Ha bütçen yoksa aynen devam et borca harca girme derim.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ülkede ciddi bir enflasyon var, o yüzden bir şeye ihtiyacın varsa olabildiğince erken almak en mantıklı olan seçenek gibi duruyor. Ama senin durumunda ben olsam almazdım. Niye diye soracak olursan zaten kendin sorarken cevaplamışsın. Masadaki alan yetersizliği seni rahatsız etmiyor ve genel anlamda buna ihtiyacın yok. Son zamanlarda kendim de dahil olmak üzere çevremdeki insanların harcamalarını oldukça fazla gözlemliyorum. Ve çoğumuzda gördüğüm ortak şey gerçekten ihtiyacımız olmayan şeylere çok fazla para harcamak. Bu yüzden ben kendi harcamalarımı mümkün olduğunca sınırladım. En azından artık gerçekten ihtiyacım olmayan şeyleri almayıp o parayı daha iyi yerlerde değerlendirmeye çalışıyorum. Para kazanmayı az çok herkes biliyor ama parayı tutmasını bilen kişi sayısı çok az. Şayet şu an paran varsa ve zaten günün birinde bu dediklerini alacaksan daha fazla fiyatlanmadan al derim. Onun harici gerçekten ihtiyacın yoksa bence bulaşma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha devam etseymişim buradan fight cluba bağlarmışım :D

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülkede ciddi bir enflasyon var, o yüzden bir şeye ihtiyacın varsa olabildiğince erken almak en mantıklı olan seçenek gibi duruyor. Ama senin durumunda ben olsam almazdım. Niye diye soracak olursan zaten kendin sorarken cevaplamışsın. Masadaki alan yetersizliği seni rahatsız etmiyor ve genel anlamda buna ihtiyacın yok. Son zamanlarda kendim de dahil olmak üzere çevremdeki insanların harcamalarını oldukça fazla gözlemliyorum. Ve çoğumuzda gördüğüm ortak şey gerçekten ihtiyacımız olmayan şeylere çok fazla para harcamak. Bu yüzden ben kendi harcamalarımı mümkün olduğunca sınırladım. En azından artık gerçekten ihtiyacım olmayan şeyleri almayıp o parayı daha iyi yerlerde değerlendirmeye çalışıyorum. Para kazanmayı az çok herkes biliyor ama parayı tutmasını bilen kişi sayısı çok az. Şayet şu an paran varsa ve zaten günün birinde bu dediklerini alacaksan daha fazla fiyatlanmadan al derim. Onun harici gerçekten ihtiyacın yoksa bence bulaşma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha devam etseymişim buradan fight cluba bağlarmışım :D
Bir yandan işim kolaylaşacak + daha profesyonel gösterecek diyorum.
Öte yandan ulan sen SEO'cusun 2. monitör neyine diyorum :D
Kablolama + estetik görünüm + masadaki alan ve 2. monitörün kalitesi dışında bişiy yok.
Maddi anlamda çok şükür sorun yok şu anda zaten toplasan ikisi toplam max 10k denk gelecek o da zorlamaz beni ama ihtiyacım olmayan bir şeyi alıyormuş gibi hissetmek de beni aciz hissettirdi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bir yandan işim kolaylaşacak + daha profesyonel gösterecek diyorum.
Öte yandan ulan sen SEO'cusun 2. monitör neyine diyorum :D
Kablolama + estetik görünüm + masadaki alan ve 2. monitörün kalitesi dışında bişiy yok.
Maddi anlamda çok şükür sorun yok şu anda zaten toplasan ikisi toplam max 10k denk gelecek o da zorlamaz beni ama ihtiyacım olmayan bir şeyi alıyormuş gibi hissetmek de beni aciz hissettirdi
Ya şimdi elbet oraya iyi bir setup çekersen temiz duracak insan bakınca iştahlanacak, keyfe gelecek. Belki bu seni daha iyi çalışmaya bile itekleyecek. İşin de kolaylaşacak. Diğer yanları zaten konuştuk. Durumun zaten iyiymiş Allah daha iyi etsin. Artılarını eksilerini sen düşünüp karar vereceksin artık. Almak istiyor ama bahane bulamıyorsan işine yatırım gibi düşünebilirsin :D

Top Bottom