Yasak olan köpek ırkları nelerdir?

Değil diye biliyorum köpekler konusunda çok bilgili değilim golden adamdır :)

arkadaşlar artık lütfen google yazıp, bulabileceğiniz burda sormayın buraya yazana kadar 50 kere öğrenebilirdin. Gerçekten sıktı. Bir anlamı kalmadı forumun.

Ekler

• sdads.PNG
    sdads.PNG
    27.6 KB · Hit: 63
"Çevre ve Orman Bakanlığı'nın 24 Haziran 2004'te çıkardığı "Hayvanları Koruma Kanunu"na göre pitbull terrier, boxer, Japanese tosa ve doberman gibi tehlikeli köpekleri beslemek ve satmak yasak. 12 Mayıs 2006 tarihinde yayınlanan "Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği"ne göre il çevre müdürlüklerinin, kanuna uymayanların köpeklerine el koyması ve hayvan başına bin-3 bin lira para cezası kesmesi gerekiyor."
Kaynak;
.

arkadaşlar artık lütfen google yazıp, bulabileceğiniz burda sormayın buraya yazana kadar 50 kere öğrenebilirdin. Gerçekten sıktı. Bir anlamı kalmadı forumun.
Aaa yasakmış ben bilmiyordum
Ayrıca gerçekten ya herkes kolayca bulabileceği şeyi buraya arttırıyor adam dıyorki intel g4560 gt730 gta5 de kaç fps verir la biz nerden bilelim youtube da vardır

Yazdığı gibi 2004 yılı diyor belki yeni bir şey çikmıştır diye sordum teşekkürler.

Ben Boxer ırkı köpeğine ilgi duyuyorum. Bu ırk ülkemizde yasak mı?

Kanka yaşın 18'den büyükse polis görürse bile pek bir şey demiyor (gıcık biri değilse) bi daha çıkarma dışarı diyor gönderiyor. Ama 18'den küçüksen naneyi yersin :)

Haklısın dostum.
Google da olan cevapları buraya yazmak mantıksız

Geri