Neler Yeni

Yasaklanmış VPN'lerde bağlantı sorununu çözmek

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
berat
Bazı VPN'lere devlet tarafından engelleme uygulansa da bunu aşmanın yolları var. Ve paket gizleme yöntemiyle aşacağımız için ISS tarafından VPN'lere bağlantımız gözükmeyecek.
İşlev: Devletin kullandığı DPI yani derin paket izleme sistemine şifrelenmiş veriler göndererek, siz aslında Instagram'a girmek istediğinizde, ISS sunucunuza bunu Google gibi göstererek yasaklanmış bütün sitelere girebilmenizi sağlar.
Screenshot_38.png
  • İndirdiğiniz ZIP dosyasını masaüstüne çıkarın.​
  • Resimde görünen dosyayı yönetici olarak başlatın.​
Screenshot_39.png

Artık bütün VPN'lere bağlanabilirsiniz.
Not: Bu işlem sonrası aslında VPN'e bağlanmanıza ihtiyaç bile yok fakat trafiğinizi gizlemek için bağlanmak istiyorsanız bağlayın.
Not2: Bu işlemi otomatikleştirmek isteyenler (her bilgisayar açılışında otomatik olarak bu işlemi yaptırmak isteyenler) x86_64 klasöründen goodbyedpi.exe dosyasını açabilir.​

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
hocam bunu telefondan yapabilme ihtimalimiz var mıdır? Turkcell kullanıyorum, mobil hatta vpn'e bağlanılmıyor, nordvpn'de sadece P2P'den bazı seçili serverlara girebiliyorum

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Baran Kut
hocam bunu telefondan yapabilme ihtimalimiz var mıdır? Turkcell kullanıyorum, mobil hatta vpn'e bağlanılmıyor, nordvpn'de sadece P2P'den bazı seçili serverlara girebiliyorum
1.1.1.1 indir en güncelini.

Uygulamaya girdikten sonra üç çizgi olan yere tıkla. Gelişmiş>Bağlantı Seçenekleri>Tunnel Protocol seçeneğini "MASQUE" yap. Bir dene bakalım.

Bartuu

80+ Silver
Komut penceresinin açık kalması lazım mı yoksa bu kadar mıydı (galiba açık kalması lazım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
1.1.1.1 indir en güncelini.

Uygulamaya girdikten sonra üç çizgi olan yere tıkla. Gelişmiş>Bağlantı Seçenekleri>Tunnel Protocol seçeneğini "MASQUE" yap. Bir dene bakalım.
yok hocam o da çalışmadı ama en azından bunda internet oluyor youtube'a falan gidilip video izlenebiliyor, fakat discord vs yine çalışmıyor. nordvpn'de ise direkt normal bir server'a bağlandığım zaman internet yokmuş gibi davranıyor telefon

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam o da çalışmadı ama en azından bunda internet oluyor youtube'a falan gidilip video izlenebiliyor, fakat discord vs yine çalışmıyor. nordvpn'de ise direkt normal bir server'a bağlandığım zaman internet yokmuş gibi davranıyor telefon
AdGuard dns çalışması lazım.

Top Bottom