İnternet 50 mbps youtube da 4k video izliyorum sıkıntı yok.Operada Vpn acıyorum 1080 p de takıla takıla oynatıyor.Nasıl yavaş ya konumun çok uzak bir yerdir yada internetin yavaş olabilir.
Sen kullanıyor musun hocam peki nasıldırbilgisayara 1.1.1.1 WARP kurabilirsin işe yarar muhtemelen
Hocam benim modemde DNS olduğu için kullanmıyorum ama yüklü, CloudFlare'in DNSiSen kullanıyor musun hocam peki nasıldır
En mantıklı ve az kayıp dns değiştirmek ozamanHocam benim modemde DNS olduğu için kullanmıyorum ama yüklü, CloudFlare'in DNSi
Aksam pc de deneyecegım.VPN Free Unlimited - VPNLY - Chrome Web Store
Free & Unlimited Proxy - without any restrictionschrome.google.com
Bu da iyidir fakat DNS ile çözebilirsen daha iyi olurVPN Free Unlimited - VPNLY - Chrome Web Store
Free & Unlimited Proxy - without any restrictionschrome.google.com
Modemden de bilgisayar üzerinden de yapabilirsin.Dns yi modem arayüzünden mi değiştiriyorduk?
Ve ayarlar ne olmalı mesela CloudFlare'in DNSi nasıl kullanabılırım hocam?
Peki hocam teşekkür ederim yardımın için akşam deneyecegim.Modemden de bilgisayar üzerinden de yapabilirsin.
CloudFlare'in DNS'i şu şekilde;
1.1.1.1
1.0.0.1
fakat uğraşmak istemezsen dediğim uygulamayı kurabilirsin
olmazPeki hocam teşekkür ederim yardımın için akşam deneyecegim.
Son olarak Dns değiştikten sonra internet hızında bir düşüş veya oyunlarda ping artışı oluyor mu ?
SecureArkadaşlar opera vpn cok yavaş, ücretsiz vpn önerilerinizi bekliyorum,ur ama şu dns değiştirme muhabbeti daha iyi bir çözüm sanki? Nasıl yaparız siz ne tercih ediyorsunuz?