yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 861
Eeee hocam , paraları mı bitmiş yani?BU BİR VAROLUŞ MÜCADELESİDİR
Takımı kendileri bok etti kendileri düzeltsin. O kadar para dönerken sanki bize verdiler mi de biz yardım edelimBU BİR VAROLUŞ MÜCADELESİDİR
Eeee hocam , paraları mı bitmiş yani?
Bu kulübün başlattığı bir bağış değil şimşekler gurubu olarak valilik güvencesiyle yaptgimiz bir mücadeleTakımı kendileri bok etti kendileri düzeltsin. O kadar para dönerken sanki bize verdiler mi de biz yardım edelim
Gönder gönder yerine her SMS için 5, GB internet de veriyorlar süresiz bir de ben 500 SMS yoladim bilePakette 250 tane sms hakkım vardı göndereyim bari kullanmıyorum zaten(!)
Vayy hemen kullanayımGönder gönder yerine her SMS için 5, GB internet de veriyorlar süresiz bir de ben 500 SMS yoladim bile
Kullan kullan hatta SMS paketi de al ki bir daha hiç internet almaVayy hemen kullanayım
Fenerbahçe'nin bile zamanında FenerOL diye kampanya düzenlediği zaman diliminde, ADS'nin böyle bir şeye kalkışması gayet doğal.
gayet mantıklı bir proje, umarım amacınıza ulaşırsınız
İyi dilekleriniz için teşekkürler Adana Demirsporu bu hale getirenler utansın biz taraftar olarak kötü günde de iyi günde de takımımıza destek olmakla yukumluyuz Demirspor Adana şehrinin büyük bir değeridir bu değere sahip çıkacağızSizi başkanlar yedi ya. Geçmiş olsun sevdiğim bir camiadır ama şahsen bir Demirsporlu olsam yine de para atmam. Son 2 yılda olanların bir açıklaması yok çünkü.
Alırsan balotelli gibi yüksek maaşlı oyuncu har savurursan normalBU BİR VAROLUŞ MÜCADELESİDİR