İlk olarak Bursayı listeye alırdım. Yabancısı değilim, 3-4 kere gittim, Bir Akrabam yasıyor aynı zamanda sehir yapılanmasını çok beğeniyorum.Van "Kiralar ideal" ( son yaşanan olayları ele almazsak )
Bitlis "D" "Kiralar orta-ideal"
Mersin "Kiralar pahalı"
Adana "Kiralar pahalı"
Konya "Kiralar orta"
Samsun "Kiralar ideal"
Trabzon "kiralar orta"
Rize "orta"
Yaşayacak olsanız bu şehirlerin hangisinde yaşardınız? İlk 3 veya 4 olarak sıralarsanız sevinirim.
Gerek pahalılık, gerek gezilebilecek yer, gerek insanları vs. olarak
Dediğim liste arasından hocamİlk olarak Bursayı listeye alırdım. Yabancısı değilim, 3-4 kere gittim, Bir Akrabam yasıyor aynı zamanda sehir yapılanmasını çok beğeniyorum.
Onun Haricinde Safranbolu da olabilir. Doğudan Gaziantep olabilir.
Listeden Sadece Samsun'a gittiğim icin samsun olurduDediğim liste arasından hocam
Kesinlikle Mersin. Adana'yı listeye bile koyma. Doğuma büyüme Adanalı ve hâlâ burada yaşayan biri olarak kesinlikle önermem. Komple bazı mahalleleri artık mülteciler yaşıyor. İnsanı hiç iyi değil. Trafiği tam bir eziyet hele ki dolmuşçular. Ulaşımı da TR'deki en pahalılardan.Van "Kiralar ideal" ( son yaşanan olayları ele almazsak )
Mersin "Kiralar pahalı"
Adana "Kiralar pahalı"
Konya "Kiralar orta"
Samsun "Kiralar ideal"
Trabzon "kiralar orta"
Rize "orta"
Yaşayacak olsanız bu şehirlerin hangisinde yaşardınız? İlk 3 veya 4 olarak sıralarsanız sevinirim.
Adana yada mersin karadenizde yaşasaydım yüksek ihtimal kafama sıkardım (konya ve bazı doğu illeri içinde geçerli)Van "Kiralar ideal" ( son yaşanan olayları ele almazsak )
Mersin "Kiralar pahalı"
Adana "Kiralar pahalı"
Konya "Kiralar orta"
Samsun "Kiralar ideal"
Trabzon "kiralar orta"
Rize "orta"
Mersindeyim Gel MersineVan "Kiralar ideal" ( son yaşanan olayları ele almazsak )
Mersin "Kiralar pahalı"
Adana "Kiralar pahalı"
Konya "Kiralar orta"
Samsun "Kiralar ideal"
Trabzon "kiralar orta"
Rize "orta"
mersindeyim kiralar harbi pahalı ve sıkıntısı senelik istiyorlar mersinde kiraları ona göre düşün gelmeyi ve depremden sonra kiralar 2-3 katına çıktı gram insaf yok burdakilerde bizde depremden sonra taşındık (deprem sebebi ile dğeil kişisel sebepler) ocakta ev bakarkan 2023 de 5000 olan ev 2023 haziranda taşınabildik 13.5k veriyoruz bileydik 6 ay boş kira öderdik bu kadar çıkmazdı şubatta deprem oldu kudurdu hepsiVan "Kiralar ideal" ( son yaşanan olayları ele almazsak )
Mersin "Kiralar pahalı"
Adana "Kiralar pahalı"
Konya "Kiralar orta"
Samsun "Kiralar ideal"
Trabzon "kiralar orta"
Rize "orta"