Neler Yeni

Yaşım 15 kendimi kötü hissediyorum

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Hocam bende sizin gibiyim. Yaşa göre normal. Ergenlik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden asosyal olduğuna bağlı. Direkt bu şekilde teşhis koyman doğru olmaz.
Asosyaller genelde öyle oluyor bende eskiden asosyaldim birden sosyal olunca hayatımda baya şey değişti

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bende asosyalim ama mutluyum. Bir de bu açıdan bakarsak direkt teşhis koymak uygun olmaz.
Asosyallik öyle direkt teşhiş konabilecek bir şey değil. Bir sürü aşaması var. Dışarıya çıkmayıp insanlarla konuşmayan birisi direkt asosyal olmuyor yani. sende asosyal değilsin büyük ihtimalle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Söylemek istemiyorum
Sorunumun asosyallikle ilgili olduğunu sanmıyorum daha önceden aglama istegi mutsuzluk bsorunum yoktu asosyallikten kurtuldum diyebilirim bayadir PC falanda oynamıyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sorunumun asosyallikle ilgili olduğunu sanmıyorum daha önceden aglama istegi mutsuzluk bsorunum yoktu asosyallikten kurtuldum diyebilirim bayadir PC falanda oynamıyorum
Ergenlikteki ani mood degisimleri bunlar. Her zaman olur. Zamaninda bana da olmustu. Dedigim gibi bos vakit birakma hayatinda. Kendine guzel hobiler bul. Ingilizce bilmiyorsan ingilizce ogren. Hayatinin her zamaninda isine yarar.

SnareEcho

80+ Silver
Asosyallik öyle direkt teşhiş konabilecek bir şey değil. Bir sürü aşaması var. Dışarıya çıkmayıp insanlarla konuşmayan birisi direkt asosyal olmuyor yani. sende asosyal değilsin büyük ihtimalle.
Yok benimkinin dışarı çıkmamakla alakası yok. Ben sadece okul tarafında asosyalim. Onun dışında aile akraba forum vs. sosyalim.

Zepett8

80+ Bronze
Kendimi kötü hissediyorum sabah kalkiyorum üzgünüm mutsuzum aglicak gibi oluyorum gün içersinde de böyle. dışarı çıktığımda falan kendimi eve göre daha iyi hissediyorum .dini yondende vesvesem olduğunu düşünuyorum umarım vesvesedir. Normaldede asosyal biriyim dışarı falan çıkmam ama nerdeyse günümün çoğunu dışarıda geçiyorum benim pskologa mi psikiyatriste mi gitmem Lazım ve sorunum nedir acaba bilen varmi? Yaşim 15
LOL oynuyorsan bırak düzelirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,456
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom