Neler Yeni

Yaşım 17 olmasına rağmen 4 yıldır 1cm bile uzayamadım...

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Takdir-i ilahi diyip geçicez o zaman ya.22 yaşında 4cm uzasam büyük ihtimal akrabalarım dahil tüm herkes öcü gözüyle bakardı bana :)
Ekstra bir şey yaptın mı abi o yıl ?
Evde bol bol yattım :D.
Bu arada hala aynı yaştayım yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takdir-i ilahi diyip geçicez o zaman ya.22 yaşında 4cm uzasam büyük ihtimal akrabalarım dahil tüm herkes öcü gözüyle bakardı bana :)
Ekstra bir şey yaptın mı abi o yıl ?
Yoğurt çok yerim.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
Türk güreşi değil, Brazilian Jiu Jitsu - Grappling olarak geçiyor.Roger Gracie Academy'de güreşiyorum.
güreş sayılmaz o güreşiyorum deme dövüşüyorum de daha makul olur takılıyorum bu arada başarılar :)

Mert

80+ Silver
Yanlış hatırlamıyorsam 11. Sınıf sonrasında 7 cm kadar uzadım.

Hordes

80+
güreş sayılmaz o güreşiyorum deme dövüşüyorum de daha makul olur takılıyorum bu arada başarılar :)
Evet bizimki güreşe göre çok sert ve tehlikeli.Ama dövüşüyorum diyince itici duruyor biraz.
Çok teşekkür ederim :)

Yanlış hatırlamıyorsam 11. Sınıf sonrasında 7 cm kadar uzadım.
Sanırım ergenliğe geç girmişsiniz.Ondan önce boy atmışmıydınız? 8. sınıfta boy atmak nedir ya benimkide saçma :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
18'e girmeme 6 ay kaldı ve şu an boyum 1.82. Kısa olmadığını biliyorum ama sporla uğraştığım için bir 4-5 cmye ihtiyacım var. 17 yaşından sonra uzamış arkadaşlar var mı ve ne kadar uzadılar? 8. sınıf ile 9. sınıf arasındaki yazda 173'den 182'ye çıktım.Yaklaşık 4 yılda 1 cm bile uzayamadım.Sağlıklı besleniyorum, Aktif olarak güreş ve fitness yapıyorum.Sigaram alkolüm yok.Ona rağmen 4 yılda 1 cm bile uzamamam sizcede garip değil mi? Doktora kontrole gitmelimiyim?

Edit: Annemin boyu 163, Babamın boyu 173

(SİZDEN DOKTOR GİBİ BİR TAVSİYE İSTEMİYORUM TERSLEMEYİN, TEK İSTEDİĞİM 4 YILDA 1CM UZAMAMAMIN GARİP OLUP OLMADIĞI HAKKINDA BİLGİNİZ VARSA YORUMLAMANIZ.)
18 yaşındayım 169 boyum var ben napim :D

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
Evet bizimki güreşe göre çok sert ve tehlikeli.Ama dövüşüyorum diyince itici duruyor biraz.

Sanırım ergenliğe geç girmişsiniz.Ondan önce boy atmışmıydınız? 8. sınıfta boy atmak nedir ya benimkide saçma :D
Evet kaba duruyor güreşe göre haklısın :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şuan ki boy uzunluğun gayet normal ve iyi genetik olarak daha uzar mı bilemem ama barfiks demiriyle her gün sallanirsan ufak bir uzunluk sağlar bende 24 yaşındayım 186-187 arası boy var ve hala demirde sallanıyorum ama ben uzamak için değil bel kaymasını önlemek için yapıyorum

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ibrahim can
Bir anda uzuyorsun ya ben 3,4 yıl 172 de takıldım 1 yılda 180lere geldim. Hem 22 ye kadar erkekler uzuyor diye biliyorum fakat anne ve babanın boyu kısa yine iyi uzamışsın bence muhtemelen bu seviyelerde gezer 2,3 maks uzarsın eğer 4 yıldır aynıysa.
ben 15 yaşındayım 171 veya 172 boyum var kısayım bence daha uzun olmak istiyorum sence daha artar mı süt ve süt ürünlerini çok severim ve bolca tüketirim(gerektiği kada yani)

Mert

80+ Silver

5-8 arası 11 cm
8-11 arası 12 cm
11-bugüne 7 cm
Tabii doğru hatırlıyorsam. Liseye geçtiğim yaz dönemindeki boyumdan net eminim ama gerisi karışık.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
zaten isteğim 3 cm falan.aktif sporcu olduğum için 17 den 22 ye kadar 3 cm atsın artık ya :D
sağolun bu arada görüşler için
hocam bildiğimiz vücut boyu demi istediğiniz 3 cm :D

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ibrahim can
qwewqdasdasdasd

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
ben 15 yaşındayım 171 veya 172 boyum var kısayım bence daha uzun olmak istiyorum sence daha artar mı süt ve süt ürünlerini çok severim ve bolca tüketirim(gerektiği kada yani)
3 yıl önce ben 168 falandım şu an 179 um ve halen uzuyorum yani çok fazla takılma yaşıtların baya uzun olabilir senden de herkes bir değil kimisi 2 yılda tam uzunluğuna erişiyor kimisi 22sine kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,101
Üyeler
167,248
Son üye
Eywlul03
Top Bottom