QWuiet Cezalı 80+ Bronze Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 1,449 Reaksiyon skoru 553 17 Kasım 2022 #1 Çok sesli olmadan sakin bir podcast istiyorum ôzellikle teknoloji hakkında olursa iyi olur Roman ,kitap vb. Şeyler lütfen önermeyin
Çok sesli olmadan sakin bir podcast istiyorum ôzellikle teknoloji hakkında olursa iyi olur Roman ,kitap vb. Şeyler lütfen önermeyin
Cünyır 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5,831 Reaksiyon skoru 2,809 17 Kasım 2022 #2 QWuiet yazmış: Çok sesli olmadan sakin bir podcast istiyorum ôzellikle teknoloji hakkında olursa iyi olur Roman ,kitap vb. Şeyler lütfen önermeyin Devamı için tıklayın... Yastığımın altına riptide açıp uyuyorum slow olarak
QWuiet yazmış: Çok sesli olmadan sakin bir podcast istiyorum ôzellikle teknoloji hakkında olursa iyi olur Roman ,kitap vb. Şeyler lütfen önermeyin Devamı için tıklayın... Yastığımın altına riptide açıp uyuyorum slow olarak
Narkuc Cezalı 80+ Bronze Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 986 Reaksiyon skoru 685 19 Kasım 2022 #3 mesut çevik ve can sungurun youtubeda programları var tam senin istedigin türden. her yeni bölümü kaçırmadan izliyorum ben
mesut çevik ve can sungurun youtubeda programları var tam senin istedigin türden. her yeni bölümü kaçırmadan izliyorum ben