Furkan1461
80+ Silver
Evet Suç.Ben yatırım tavsiyesi vermek genel olarak suç diye biliyorum
Forumda yatırım tavsiyesi isteyen ve tavsiye verenler var.Ben yatırım tavsiyesi vermek genel olarak suç diye biliyorum
Her koyun kendi bacağından aslılır. (YTD)Forumda yatırım tavsiyesi isteyen ve tavsiye verenler var.
YTD yazmanın pek bir şey değiştirdiğini düşünmüyorum sonuçta tavsiye verilmiş oluyor.Her koyun kendi bacağından asılır. (YTD)
Katılıyorum. Mesela adam şöyle yazıyor: ''Bu ay Etherium alabilirsiniz (YTD)'' Daha ne ytd yazıyon kardeşim yatırım tavsiyesi veriyorsun işte.
ona bende katılıyorum. o yüzden yazdım zaten. ironimsiYTD yazmanın pek bir şey değiştirdiğini düşünmüyorum sonuçta tavsiye verilmiş oluyor.
Sanırım ytd sayılmıyor "Bu ay Etherium alabilirsiniz" yargı belirtmiyor. "Bu ay Etherium almak mantıklı" demek sanırım yatırım tavsiyesi oluyor.Katılıyorum. Mesela adam şöyle yazıyor: ''Bu ay Etherium alabilirsiniz (YTD)'' Daha ne ytd yazıyon kardeşim yatırım tavsiyesi veriyorsun işte.
Ben yatırım tavsiyesi vermek genel olarak suç diye biliyorum
Evet Suç.
Her koyun kendi bacağından aslılır. (YTD)
Katılıyorum. Mesela adam şöyle yazıyor: ''Bu ay Etherium alabilirsiniz (YTD)'' Daha ne ytd yazıyon kardeşim yatırım tavsiyesi veriyorsun işte.
ona bende katılıyorum. o yüzden yazdım zaten. ironimsi
Sanırım ytd sayılmıyor "Bu ay Etherium alabilirsiniz" yargı belirtmiyor. "Bu ay Etherium almak mantıklı" demek sanırım yatırım tavsiyesi oluyor.
Bencede yasaklanabilir.
Katılıyorum.
Özellikle bitcoin'in zirve yaptığı dönemde burası sürekli yatırım tavsiyesi alınıp verilen bir foruma dönüşmüştü.
Yasalarla belirlenmiş bir suç varsa forumun da buna uyması gerek.
Aynı görüşte olanlar forum yöneticilerini etiketleyebilir mi? @Mehmet Yılmaz-Daha önce nereye yatırdınız?
-Sağa, sola
YTD