Yatırım yapılacak csgo skinleri

Issel

80+
Reaksiyon skoru
2
İleriye dönük envanterimde durup değerlenecek cs go skinleri

yeni operasyon çıkartmalarının parlakları artacak

Bütçe 100-200 aşmazsa iyi olur

100-200 tl ye yatırım yapamazsın reis çok zor. Bide şans işi bu. operasyon kasası al hydra gibi 2 yıl sonra tanesi 50-60 tl olabilir. 2 sene oncve hydra 5 tlydi şimdi 60 tl kasa almak mantıklı.

100-200 TL ye yatırım yapamazsın reis çok zor. Bide şans işi bu. operasyon kasası al hydra gibi 2 yıl sonra tanesi 50-60 TL olabilir. 2 sene oncve hydra 5 tlydi şimdi 60 TL kasa almak mantıklı.ç
100-200 TL ye yatırım yapamazsın reis çok zor. Bide şans işi bu. operasyon kasası al hydra gibi 2 yıl sonra tanesi 50-60 TL olabilir. 2 sene oncve hydra 5 tlydi şimdi 60 TL kasa almak mantıklı.
Neden yapılasın bence yapılabilir yakın zamanda oyunun ilk kasasındaki skinlerden aldım bekleteceğim bunun gibi mesela öneri varsa güzel olur

bunu düşünen ilk kişi sen değilsin reis. :D bu değer olayı pazardaki adete göre belirlenir. bir ürün pazarda çoksa fiyatı az olur. 3 yıl sonrayı kestiremezsin. Kim derdi hydra kasası bitecek ve kasa fiyatı 10 katına cıkacak :D

bunu düşünen ilk kişi sen değilsin reis. :D bu değer olayı pazardaki adete göre belirlenir. bir ürün pazarda çoksa fiyatı az olur. 3 yıl sonrayı kestiremezsin. Kim derdi hydra kasası bitecek ve kasa fiyatı 10 katına cıkacak :D
Önceden 1 liraya satılan sg553 ultraviolet şuan 50 lira 30 liradan aldım bekleteceğim envanterimde mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ak47 jet set almayı düşünüyordum ama vazgeçtim eldiven için biriktiriyorum

Önceden 1 liraya satılan sg553 ultraviolet şuan 50 lira 30 liradan aldım bekleteceğim envanterimde mesela

sg ye nurf gelmeden once çok iyiydi de birden düştü fiyatları.

Çok güzel bir yatırım, hem eğlendiriyor hem kazandırıyor. Kazanmasanız da skininiz oluyor.

Çok güzel bir yatırım, hem eğlendiriyor hem kazandırıyor. Kazanmasanız da skininiz oluyor.
Oyunun ilk kasası olan silah anlaşması kasasının öğesi daha artacağını düşünüyorum açıkcası uzun bir süre bekleteceğim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: akan
Geri