Neler Yeni

Yatırım yaptığım borsayı nasıl bulabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aça Alanguva
Uzun zaman önce 200 dolar değerinde Xin adı verilen bir kripto para birimi aldım. Ancak sonrasında hangi borsaya aktarıldığını yazmamışım. Şifrem, ismim, cüzdan numaram, key ve benzeri tüm bilgilerim mevcut ancak hangi borsaya yatırdığımı yazmamışım. Ben aslında bir ethereum yatırımcısıyım ancak bahsettiğim 200 dolarlık yatırımım yaklaşık 6 -7 yıl önceydi ve ilk kripto alışverişimdi ancak hangi borsa olduğunu bir türlü bulamıyorum. Benim sormak istediğim konu da tam olarak budur, yani verileri tam olarak elimde olan bu kripto birimini bir şekilde kurtarmamın bir yolu var mı? Eğer yardım ederseniz çok sevinirim çünkü alın teri sonuçta ve ölü bir yatırım olarak kalmasını istemiyorum ve bir şekilde bu parayı kurtarıp ethereum birimine çevirmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Uzun zaman önce 200 dolar değerinde Xin adı verilen bir kripto para birimi aldım. Ancak sonrasında hangi borsaya aktarıldığını yazmamışım. Şifrem, ismim, cüzdan numaram, key ve benzeri tüm bilgilerim mevcut ancak hangi borsaya yatırdığımı yazmamışım. Ben aslında bir ethereum yatırımcısıyım ancak bahsettiğim 200 dolarlık yatırımım yaklaşık 6 -7 yıl önceydi ve ilk kripto alışverişimdi ancak hangi borsa olduğunu bir türlü bulamıyorum. Benim sormak istediğim konu da tam olarak budur, yani verileri tam olarak elimde olan bu kripto birimini bir şekilde kurtarmamın bir yolu var mı? Eğer yardım ederseniz çok sevinirim çünkü alın teri sonuçta ve ölü bir yatırım olarak kalmasını istemiyorum ve bir şekilde bu parayı kurtarıp ethereum birimine çevirmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
İşlem geçmişlerinde gözükmüyor mu nereye aktardığın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aça Alanguva
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlem geçmişlerinde gözükmüyor mu nereye aktardığın?
Öyle bir durum söz konusu değil. Ben hangi borsaya kripto birimini aktardığımı bilmiyorum yani paribu veya benzeri hangi sayfada olduğunu bilmiyorum. Şu ana kadar denemediğim borsa kalmadı bu yüzden kripto birimimin nerede olduğunu bulamıyorum.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Öyle bir durum söz konusu değil. Ben hangi borsaya kripto birimini aktardığımı bilmiyorum yani paribu veya benzeri hangi sayfada olduğunu bilmiyorum. Şu ana kadar denemediğim borsa kalmadı bu yüzden kripto birimimin nerede olduğunu bulamıyorum.
Tarayıcı geçmişini silmediyseniz ordan bir bakın isterseniz.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Google hesabınızın geçmişini karıştırmayı deneyebilirsiniz.
history.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aça Alanguva
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tarayıcı geçmişini silmediyseniz ordan bir bakın isterseniz.
3-4 defa format atıldı bilgisayara çoktan. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Thodex falan değildir inşallah
Gerçekten bilmiyorum eğer bir kere bile girmiş olsaydım zaten ne yapar eder çözerdim. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google hesabınızın geçmişini karıştırmayı deneyebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Bana zamanında sattılar bu kripto birimi o zaman ki telefonuma indirilmişti app olarak ama web aracılığı ile girmemiştim hiç. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

furkand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan
coinmarketcap in arama kısmına coin ismini yazıp market kısmından coinin hangi borsalarda listeli olduğunu görebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: ouzz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
7 yıl sonra o borsanın kapanmadığı bile belli olmaz bence 😀

Belki şuan olmayan bir borsadan bile bahsediyor olabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,419
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom