Altın vsMadenden kastın nedir?
1000 tl yaparak ana paranı altın alıp, altından dönüşüm kur korumalı mevduat yaptırabilirsin.Altın vs
madenden kastim gumus altinMadenden kastın nedir?
sıfır degilde 2.elde yapabiliyorum onu babam annem sorun ediyo sonra aliyon evi copluk ediyon falan isin altindan kalkiyom gecen 5e aldim arktan digerine 20ye sattim pentium 280e anakart aldim 350ye sattim belese 512mb ekran kartini 90a sattim bunlar minik paralar ama minik minik git gide buyuyor da o isler de su an gozum yok 10 20 mataryal var elimde pc parcasi pc hurda seyler ses sistemi vs onlari elden cikarmaya calisiyorum yoksa zaten e ticaret ticaretle ugrasan biriyim su satmisligim da vardir corapcida calismisligimda bahcivanlik yapmada da ceviz toplama yapmisligimda vardir parayi da saglam biriktiririm bi anda kül etmem yane edersemde yatirim yaparim gumus altin parca gibi altinmi gumusmu diyemi degistirsem basligi ya 500 var .dal sat yaparak belli bi para kazanabilirsin mesela geçen incehesap james donkeyin kulaklığını 50 TL ye verdi forumdan birisi 160 a satıyodu böyle yaparak 1 k ya falan ulaştıktan sonra bi kısmını dolar altına yatır geri kalanın küçük kısmının kısa süreliğine sana x2 kar ettirecek koinlere yatır böyle böyle yapa yapa kazan sonra ise ticaret forumalrına gir