Neler Yeni

Öneri Yatırımlık Hisse Seçerken Neye Dikkat Etmeliyiz?

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Aniden tavan yapıp zengin olmak gibi bi amacım yok.Malum günümüzde aşırı derecede enflasyon var ve zar zor kazandığım paraları değer kaybına karşı korumayı istiyorum.Aniden değer kaybetmeyecek,değerini koruyacak,güvenilir hisse senedi seçerken neye dikkat etmeliyiz?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Volkan
Yatırım tavsiyesi vermek doğru olmaz , bu tür konular tehlikeli sular 😁

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Aniden tavan yapıp zengin olmak gibi bi amacım yok.Malum günümüzde aşırı derecede enflasyon var ve zar zor kazandığım paraları değer kaybına karşı korumayı istiyorum.Aniden değer kaybetmeyecek,değerini koruyacak,güvenilir hisse senedi seçerken neye dikkat etmeliyiz?
hocam yatırım tavsiyesi olarak asla kabul etmeyin bunu

ben halka arzlara giriyorum param düşük olduğundan en mantıklı kısımlar oralar oluyor güzel şirketi inceleyip katılabilirsiniz ben youtubeda sağlam bi kaç kanal buldum onları dinliyorum mesela forte vardı en son 2x yaptı 300 küsür attım şuan toplam param 725 olmuş

onun dışında uzun vadede tutmak içinde bi kaç hisse aldım midastan

tesla
apple
nvidia

ancak ben tecrübesiz olduğum için 5 dolara yakın bi komisyon parası kesti ve hisseleri satarkende aynı şekilde hisse başına 1.5 dolar kesecekmiş.

ben gaza gelip aldım bunları siz öyle bi hata yapmayın asla

onun dışına ereğli alabilirsiniz uzun vade için güzel bi hisse diyorlar bende çok bilmiyorum yeni girdim bu işlere

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben halka arzlara giriyorum param düşük olduğundan en mantıklı kısımlar oralar oluyor güzel şirketi inceleyip katılabilirsiniz ben youtubeda sağlam bi kaç kanal buldum onları dinliyorum mesela forte vardı en son 2x yaptı 300 küsür attım şuan toplam param 725 olmuş

tesla
apple
nvidia

ancak ben tecrübesiz olduğum için 5 dolara yakın bi komisyon parası kesti ve hisseleri satarkende aynı şekilde hisse başına 1.5 dolar kesecekmiş.

onun dışına ereğli alabilirsiniz uzun vade için güzel bi hisse diyorlar bende çok bilmiyorum yeni girdim bu işlere

borsaya 5k yatırdım bu toplam kazandığım para max 700tl falandır

tesla
apple
nvidia

borsaya 5k yatırdım bu toplam kazandığım para max 700tl falandır
2 ay içinde*

Top Bottom