Neler Yeni

Yatırımlık motor almak için soru

umut1214

80+
Arkadaşlar merhaba benim kredi kartı limitim şu an boş ve bir mağzada vade farksız 12 taksit cf250 sr satılıyor. Benim sorum şu: borcum yok kredi kartına taksitle alsam küçük bir meblağ ödemem olacak mantıklımı sizce, motordan yatırım olurmu?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar merhaba benim kredi kartı limitim şu an boş ve bir mağzada vade farksız 12 taksit cf250 sr satılıyor. Benim sorum şu: borcum yok kredi kartına taksitle alsam küçük bir meblağ ödemem olacak mantıklımı sizce, motordan yatırım olurmu?
Motordan yatırım olsa bile çinliden yatırım olmaz. İstediğinde değerine satamadığın yatırım aracı mı olur?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Rüveyda Akın
Öyle bir marka alma. Honda Dio al.

umut1214

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motordan yatırım olsa bile çinliden yatırım olmaz. İstediğinde değerine satamadığın yatırım aracı mı olur?
ya vşöyle düşündüm kendi aracım var 1 yılda en fazla 5 bin km yaptım bu motoruda ilçe içi dışında kullanabileceğim bir alan yok ikinci olarakda şu dönemlerin en popüler motoru

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ya vşöyle düşündüm kendi aracım var 1 yılda en fazla 5 bin km yaptım bu motoruda ilçe içi dışında kullanabileceğim bir alan yok ikinci olarakda şu dönemlerin en popüler motoru
Ülkede popüler olan diğer şeyler gibi ucuz ve güzel gözüktüğü için popüler. Ben tavsiye etmem. Yatırım istiyorsan dio, spacy ya da pcx al. Minimum zararla, en kısa sürede satarsın. Hatta bir süre elinde tutarsan aldığın fiyatın üzerine bile satarsın.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Riskli bir yatırım kendimde şahsen düşünüyordum ancak vazgeçtim risk almak istiyorsan olabilir ama şahsen önermem

Top Bottom