Neler Yeni

Yayın bilgisayarı nasıl olur? Canlı yayında iki bilgisayar nasıl senkronize edilir ?

yakamoz07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur İbrahim Bülüç
BİR KERE BU BİLGİSAYARI EN KÖTÜ RYZEN 7 3800X İLE KURMANI TAVSİYE EDERİM, DİĞER BİLEŞENLERİ BUNA GÖRE AYARLAYABİLİRSİN. TABİ BÜTÇE OLARAK SORARSAN RYZEN 5 E DE DÜŞEBİLİR BU DURUMDA ?
Ama sadece yayın açıcam oyunu başka bir bilgisayardan oynicam onun için sadece işlemci ve ram yeterli demi ve biliyorsanız iki bilgisayarı yayında nasıl senkronize edeceğim ürünü biliyor musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Sadece işlemci üzerinden yayın yapıcam yayın açılan bilgisayarın işi sadece yayın oyunu başka bir bilgisayardan oynicam ve oyunu oynadığım bilgisayardaki oyunu yayın bilgisayarına aktarmam için hangi ürünü kullanmam gerek bana gösterebilir misin ?
Benim 2 bilgisayardan yayın açmaktaki amacım yayının kaliteli olması ve oyunu etkilememesi
Elgato Game Capture 4K60 Pro
bildiğim bu ürün var işinize yarayabilecek. Alternatifi var mı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz
Ama sadece yayın açıcam oyunu başka bir bilgisayardan oynicam onun için sadece işlemci ve ram yeterli demi ve biliyorsanız iki bilgisayarı yayında nasıl senkronize edeceğim ürünü biliyor musunuz ?
Game Capture Card alman gerekiyor illa ki Elgato değil ama Elgato bu yönde en bilinir ve en iyisi.Ama bütçen 10.000TL'den yukarı değilse bence elgato almak yerine alacağın tek pc'yi güçlendirip ordan yayın açmalısın.

yakamoz07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur İbrahim Bülüç
Elgato Game Capture 4K60 Pro
bildiğim bu ürün var işinize yarayabilecek. Alternatifi var mı bilmiyorum.
Game Capture Card alman gerekiyor illa ki Elgato değil ama Elgato bu yönde en bilinir ve en iyisi.Ama bütçen 10.000TL'den yukarı değilse bence elgato almak yerine alacağın tek pc'yi güçlendirip ordan yayın açmalısın.
alıcağımdan değil benim sadece merak ettiğim 2 bilgisayardan nasıl yayın yaparım bunun için ne gerekli yayın açıcağım bilgisayarın sadece işlemcisi ram i iyi olsun yeter öyle değil mi yanlış mıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz
alıcağımdan değil benim sadece merak ettiğim 2 bilgisayardan nasıl yayın yaparım bunun için ne gerekli yayın açıcağım bilgisayarın sadece işlemcisi ram i iyi olsun yeter öyle değil mi yanlış mıyım ?
Başka forumda bu konuyla ilgili konu açılmış yasak değilse atıyım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Evet yeterli olacaktır.

Knife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Derin Berkoz
islemci ile ekran kartı cok onemli yayın yapacaksan cunku bunlar performansı saglıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz
Oyun oynamicam sadece yayın açıcam ekran kartı yinede önemli mi ?
Değil yayın açacağın bilgisayarda ekran kartı önemli değil.
Arkadaş konuyu tam okumadan tek pc için yazmış sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom