Neler Yeni

Yardım Yayın için Öneri İnternet sağlayıcısı

TALHA MURAT

80+ Silver
İncele .

NOT!: Sadece internete para ödemiyorsun aklında bulunsun iinte mi bu kadar ödeyeceğim deme dolu paket bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısınız aslında ama altyapı durumu da etkileyebilir
Vdsl/Adsl de altyapına göre etkilenir ama kablonet fiber hizmet verir etkilenmesi dahi söz konusu değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Güven
öyle zevkine açıyorum zaten max 15-20 izleyici :)
Teşekkür ederim
Tamam. Şimdi 10 uplaod olmasını istiyorsan kullanacağın kadar upload alabilirsin açıklamasını yaptım en azından tasarruflu olur ayrıca 200 upload alsan paket ile max 200 TL çok türknetten sorun yaşayan olup millenicoma geçti.
Senin bana bu dedklerm içinde önerin hangisi hocam uydunette

TALHA MURAT

80+ Silver
Teşekkür ederim

Senin bana bu dedklerm içinde önerin hangisi hocam uydunette
Attım linkleri 8 yıllık tecrübemdir ben kota paketi de aldım nitro paketide hatta evimde 3 internet var 2 si kablonet 1i millenicom.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Güven
Attım linkleri 8 yıllık tecrübemdir ben kota paketi de aldım nitro paketide hatta evimde 3 internet var 2 si kablonet 1i millenicom.
163 tl olan sanırm bu internetle hiç sorun yaşamam demi yayın konusunda ve youtube ve nimo tv de yayın açsam değişiklik olurmu

TALHA MURAT

80+ Silver
163 TL olan sanırm bu internetle hiç sorun yaşamam demi yayın konusunda ve youtube ve nimo tv de yayın açsam değişiklik olurmu
Kesinlikle ama Dediğim gibi paketi alsanızda 10 upload için kotalı paketler var önerim sizin almanız zaten kolay bitmez 200 tl geçmeden 200 gb 10 upload ve paketi ödemiş olursunuz.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
türknet tavsiye ederim çevremdeki kimseden kötüleyici bir şey duymadım.

TALHA MURAT

80+ Silver
Tamam çok teşekkür ederim ilgin ve yardımın için
Kablonet ile ilgili yardıma ihtiyacınız olursa bana özelden yazın seve seve yardımcı olurum bu arada kablonet aldıktan sonra kurulum tamamlanınca özelden yazın modeme bi kaç ayar yapayım sorunsuz kullanın.

İşte yaşamadan insan bilemez benim binada arkadaşım kullanıyor sürekli kopma var diyor ama bende yok millenicomda bide altyapı aynı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Güven
Kablonet ile ilgili yardıma ihtiyacınız olursa bana özelden yazın seve seve yardımcı olurum bu arada kablonet aldıktan sonra kurulum tamamlanınca özelden yazın modeme bi kaç ayar yapayım sorunsuz kullanın.
Tamam kesinlikle yazicm teşekkür ederim

Teşekkür ederim 🙏🤗

Top Bottom