Neler Yeni

YAYIN İÇİN PC!!

LazyClub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hamza US
Şöyle anlatayım kısaca.
İşlemciyi besleyen güç devreleri vardır anakartta. Anlayabileceğiniz bir şekilde anlatacağım. Bu güç devrelerinin kalitesi sistemdeki stabiliteyi belirler. B450M-K modelindeki devreler özellikle 2700X için çok yetersiz ve düşük seviye kalıyor. İşlemci 105W TDP ile geliyor. Bu bağlamda mosfetler ısınacak. Bu yüzden soğutması sağlam olan bir anakart şart. Sistem seçenekleri arasında B450 Tuf Pro oldukça iyi diğer alternatiflere göre. Normalde MSI öneriyorum B450 kısmında ama sistemde seçenek yok. Umarım anlatabilmişimdir :).
zaten oc ile 4ghz ve ya 4.2 ghz çıkmayı düşünüyorum

utkuversus

80+ Bronze
zaten oc ile 4ghz ve ya 4.2 ghz çıkmayı düşünüyorum
O zaman bir de sıvı soğutma şart olacak. OC düşünüyorsanız bu sistemi unutun, benim önerdiğim sisteme 240mm sıvı soğutma koyup satın alın.

LazyClub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hamza US
O zaman bir de sıvı soğutma şart olacak. OC düşünüyorsanız bu sistemi unutun, benim önerdiğim sisteme 240mm sıvı soğutma koyup satın alın.
REİS SIVI SOĞUTMA ÇOK PAHALI BE BEN EN İYİSİ SADECE ANAKARTI DEĞİŞTİREYİM BİRDE SSD EKLEYEYİM

LazyClub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hamza US
BU İŞLEMCİ VE SENİN DEDİĞİN ANAKART İLE EN FAZLA KAÇ GHZ ÇIKABİLİRİM YANİ ORJİNAL SOĞUTUCU İLE

utkuversus

80+ Bronze
BU İŞLEMCİ VE SENİN DEDİĞİN ANAKART İLE EN FAZLA KAÇ GHZ ÇIKABİLİRİM YANİ ORJİNAL SOĞUTUCU İLE
Ben stok ile en fazla 3.9'a çıkabildim. O da ne fark ettiyse işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe Dursun
Top Bottom