10k bütçeyle 2.el pc toplama sadece kasa

KapitalistLiberal Baran

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
996
Bütçe
10000
10k bütçem var 2.el temiz performanslı sistem arıyorum sadece
donanım arşivinin videosunu izledim biraz fikirler oluştu aklımda sizinde tavsiyeleriniz olursa sevinirim
marka takıntım çok yok amd ekran kartı ve işlemci daha uygun olur diye düşünüyorum
bilgisayarım kötü olduğu için hiç oyun oynayamadım adam akıllı
oynamak istediğim oyunlar:
gta serisi rdr2 pubg pubg mobile csgo valorant
önemli olan kaliteden ziyade performanstır benim için tavsiyelerinizi bekliyorum.
bütçeyi biraz zorlayabilirim

10k bütçem var 2.el temiz performanslı sistem arıyorum sadece
donanım arşivinin videosunu izledim biraz fikirler oluştu aklımda sizinde tavsiyeleriniz olursa sevinirim
marka takıntım çok yok amd ekran kartı ve işlemci daha uygun olur diye düşünüyorum
bilgisayarım kötü olduğu için hiç oyun oynayamadım adam akıllı
oynamak istediğim oyunlar:
gta serisi rdr2 PUBG PUBG mobile csgo valorant
önemli olan kaliteden ziyade performanstır benim için tavsiyelerinizi bekliyorum.
bütçeyi biraz zorlayabilirim
butceyı 2k arttırsan sıfır bu var https://www.gencergaming.com/rky

Ryzen 5 3600 - RX6600 - B450 - 16GB - 500GB M2 - 550W bu konfigürasyon toplanır bence.

Ryzen 5 3600 - RX6600 - B450 - 16GB - 500GB M2 - 550W bu konfigürasyon toplanır bence.
hocam bu sistemden daha güçlü 0 ı 12k dediğiniz şeyler düşük geldi biraz

2.el daha iyisi olmazmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam donanım arşivi bugün 5500lü rx6600lü sistemi 8kya topladı
Hocam 2. El ilanlar şansa denk gelir o 5500 1900 TL'ye satılsa bidaha o fiyata bulamazsın. Belki 5600 sığar 10k bütçeye ama çok zor. Ayrıca o 8k içinde kasa yoktu.

Hocam 2. El ilanlar şansa denk gelir o 5500 1900 TL'ye satılsa bidaha o fiyata bulamazsın. Belki 5600 sığar 10k bütçeye ama çok zor. Ayrıca o 8k içinde kasa yoktu.
tüh hocam ya nasıl toplicam o zaman

Geri