Beni Nvidia fan boyu olarak tanıyor olsalarda her zaman konuya objektif bakmışımdır. amd 7000 serisine kadar evet gerçekten yorucu bir dönem geçirdi ve bir çok kullanıcıyı üzdü ancak 7000 serisinde Yazılım tarafında ve donanım olarak o kadar çok iyileştirmeye gittiki Bir çok problemi aştığına inanıyorum hatta forumda çok güzel 2 tane konum var istersen 2 sinide paylaşıyım bi oku ancak orada yazdıklarım 7000 serisini kapsamıyor. Ben bile 4070 ten 7900xtx e geçesim var Yayıncı olduğum halde. Gerçekten araştırmanı tavsiye ederim sadece burada değil reditte v.s
Merhaba arkadaşlar uzun süredir amd ekran kartlarındaki hataları araştırıyorum. Ve şuanda çözüm niteliğinde bir olayla karşılaştım. AMD ekran kartları yüksek AMPERLİ PSU larda kullanıldığı zaman daha az problem çıkarmaya meyilli hale geliyor ancak kart 2.el ise ve daha önceden Watt desteklese...
forum.donanimarsivi.com
Merhaba arkadaşlar bu konu bir çok üyemizin kafasındaki genel soruyu ortadan kaldırmak için açıyorum ve inşallah bütün sorularınızı ortadan kaldırır. Öncelikle hiç bir markanın fanboyluğunu yapmıyorum tamamen tecrübe ve birikimlerim ile yazma gereği duyuyorum. Öncelikle Bu videoyu izlemenizi...
forum.donanimarsivi.com
Hatta amd driver notlarında bilinen sorunlar o kadar azalmışki şaşırmamak elde değil onuda not olarak bırakıyorum. Tabi henüz piyasaya yeni çıktıları içinde sorunların ortaya çıkmamasıda bir neden olabilir zamanla her şey belli olacaktır ancak diğer modellerde daha ilk başta bile sorun yaşayanlar olmuştu.
AMD sayfasından aldığım yazılım notları ekliyorum.
Alıntıyı görüntüle