merhabalar yayın açacağım ve bütçem 1100 TL webcam ve mikrofon istiyorum fakat bir sürü model var para artarsa ufak bi arka plan.
bunun yanına bide webcam varmı ama fiyat fazla geldi biraz![]()
Razer Seiren X Masaüstü Kablolu Siyah Mikrofon| ITOPYA.COM
Razer Seiren X Masaüstü Kablolu Siyah Mikrofon en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ19-02290100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
selam, ben corsair void elite aldım kulaklık acaba![]()
Razer Seiren X Masaüstü Kablolu Siyah Mikrofon en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ19-02290100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
https://www.itopya.com/gamebooster-mc102-e-cast-usb-oyuncu-yayinci-mikrofonu_u16533 bu nasıl![]()
ucuzlardada cızırtı felan olur demi ya razer seiren x yada game booster mc102![]()
Pusat 1080p Full HD Webcam | Monster Notebook
Pusat 1080p Full HD Webcam, 76° geniş açılı merceğiyle yüksek bir görüş alanı sunarken otomatik odaklama özelliğiyle keyifli bir yayın deneyimi yaşatıyor!www.monsternotebook.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
uczua bulabilirisn belki sahibinden.Pusat Usb Broadcast Mikrofonu | Monster Notebook
Pusat Usb Broadcast Mikrofonu, 50Hz-20kHz frekans aralığına eşlik eden kardioid ve unidirectional yapısı ile yayınlarınızdaki mükemmel ses kalitesini sunuyor!www.monsternotebook.com.tr
game booster ı hiç bilmiyorum hocam.ucuzlardada cızırtı felan olur demi ya razer seiren x yada game booster mc102
standı çıkabiliyomu ayak alıcamdabunu öneririm kullanıyorum gayet güzel
![]()
logitech 960-001065 C310 Webcam Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
logitech 960-001065 C310 Webcam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
mıkrafonuda arkadaşım aldı arada 500 TL oluyor güzel mıkrafon
![]()
GameBooster MC120 ProCast RGB Gaming Yayinci Mikrofonu | ITOPYA
GameBooster MC120 ProCast RGB Gaming Yayinci Mikrofonu En iyi fiyat seçenekleri ile GB-MC120 ITOPYA'dawww.itopya.com
çııkmasa bile takılır bi şekılde kelepçe ile falanstandı çıkabiliyomu ayak alıcamda