Tmtopla
Tmtopla
Dostum ben anakart'tan , ram'den çok anlamam. O yüzden pc toplama işine girmiyorum. Anakart'ı yanlış seçerim belki , ram'i yanlış seçerim belki vb. Sadece 2080 super'li bir pc toplanabileceğini düşünüyorum.Dostum sen sürekli bunu yazıyorsun her yoruma merak ettim bir sistem toplarmısın 15k 2080 li bir sistem
Topluyorum yolda PC az kaldıtamam
Hocam sinerjide pch tank var Şu sistem 3700x koysun sizinkinden çok daha iyi oluyor ve sinerji aslında gamegaraj izin verse dah ucuza alırız da keşke izin verse ikna etsin babasınıarkadaşım yayıncılığa başlıyacak 15k bütçesi var bu PC nasıl olmuş
(sadece vatan veya sinerjiye izin veriyor babası)
3000 serisi ortalama 20 k fiyattan çıkacağı söyleniyor zaten3000 serisini beklememek çoooook yanlış olur hayatının hatasını yapar
Soğutma bulunmamakta, ancak yayında sıkıntı olmaz 3.9GHz sabitler 1.2V a öyle devam, ya da ekran kartından verir yayını.tamam
Yalan haber. 3090 en fazla 16 17K olacak, 3050 2500tl, 3060 4K civarı, 3070 5 5.5K civarı, 3080 7. 7.5K DAN çıkacaktır.3000 serisi ortalama 20 k fiyattan çıkacağı söyleniyor zaten
Windforce modeller kronik sorunlu, ısınıyyor ve ses yapıyor.Hocam sinerjide pch tank var Şu sistem 3700x koysun sizinkinden çok daha iyi oluyor ve sinerji aslında gamegaraj izin verse dah ucuza alırız da keşke izin verse ikna etsin babasını
HDD 4TB zorunlu mu?baktım tamam
harddisk 4tb yapıp arkadaşa ssini atıcam
anakart bu b550 Rog strix F olursa daha iyi ve sıvı soğutma olması daha iyi olurarkadaşım yayıncılığa başlıyacak 15k bütçesi var bu PC nasıl olmuş
(sadece vatan veya sinerjiye izin veriyor babası)
daha dün konuştuk hatta linkini bulursam atarım bi kardeşimiz redditten ve üretici firmadan yakın bilgiler bulmuş attı 2000 dolar dan bahsediyorlarSoğutma bulunmamakta, ancak yayında sıkıntı olmaz 3.9GHz sabitler 1.2V a öyle devam, ya da ekran kartından verir yayını.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalan haber. 3090 en fazla 16 17K olacak, 3050 2500tl, 3060 4K civarı, 3070 5 5.5K civarı, 3080 7. 7.5K DAN çıkacaktır.
Windforce modeller kronik sorunlu, ısınıyyor ve ses yapıyor.
Eğer sıvı soğutma isteniyorsa illaki 2070S seçilmek ya da 4TB HDD den feragat edilmek zorunda.
HDD 4TB zorunlu mu?
Olmamış. B550-A PRO ile aynı VRM olarak o anakart, ama VRM sıcaklığında daha iyi.@crazyreign hocam attığım sistemdeki anakart olmuş mu?
B550 A PRO koyacaktım aslında, ama bulamadım sitede.Olmamış. B550-A PRO ile aynı VRM olarak o anakart, ama VRM sıcaklığında daha iyi.
PSU'yu 650 Watt'lık MWE White 650 koyup anakartı birazcık yükseltebilirsin.
@Rambo_87 nin attığı sızıntıya göre 3050 vergi dahil 2.5K civarı oluyor. Ama daha net bir durum oyk, yorum yapmak yalış olacaktır.daha dün konuştuk hatta linkini bulursam atarım bi kardeşimiz redditten ve üretici firmadan yakın bilgiler bulmuş attı 2000 dolar dan bahsediyorlar
ayrıca sen cidden inanıyosun rtx li bir kartın 2500 TL olacağına
rtx 2060 lar 3000 tllerden başlarken ki buna şuanki dolar kuru etki etmemişken
ben illa 20 k olacak demiyorum da en giriş seviyesi bile bizde 10 k dan aşağı olamaz küçük hesaplamalarla ulaşabilirsin
ayrıca 2500 TL olacak varsayımına dair kanıt atarmısın