Nvidia fan işte hiç bi açıklama yapmadan hiç bişe bilmeden nvidia köklüyor, niye nvidia yayıncılık için tercih edilmeli onu bile bilmiyorsun.Sorunun özet:Amerikan dolarımı türk lirasımı
Sence hangisi daha değerliyse onu al
Şahsen amd tercih etmezdim yayın için ama rx 6700 xt vs 3060 olunca işler değisiyor biri yayın yapmakta kötü diğeri oyun için düşük performans veriyor. Ben şahsen min 3060ti, 3070, 4060 veya 4060ti bakardım. Sırf 12gb vram var diye de 3060 düşük performans verrcek bi kart tercih etmezdim.Nedenini açıklayarak yazarsanız sevinirim
Çünkü AMD de yayın yaparken görüntü bir tik kötü gözüküyor. Ve fps oranı çok fazla düşüyor. Nvidiada böyle bir durum yok. Hem broadcast gibi bir uygulama olması 10 sıfır önde başlatıyor nividiayiNedenini açıklayarak yazarsanız sevinirim
Felsefenin dediği tek şey arkadaşa göre amd sadece oyun için bilimsel makale yazdı sanki jdhsonxisbxoebxoebfjNvidia fan işte hiç bi açıklama yapmadan hiç bişe bilmeden nvidia köklüyor, niye nvidia yayıncılık için tercih edilmeli onu bile bilmiyorsun.
Şahsen amd tercih etmezdim yayın için ama rx 6700 xt vs 3060 olunca işler değisiyor biri yayın yapmakta kötü diğeri oyun için düşük performans veriyor. Ben şahsen min 3060ti, 3070, 4060 veya 4060ti bakardım. Sırf 12gb vram var diye de 3060 düşük performans verrcek bi kart tercih etmezdim.
ALABİLİYOSAN 4060 YANLIŞ DUYMADIYSAM 4000 SERİSİNDE BİR TEKNOLOJİ VARDI O YAYINCILIKTA BAYA ETKİ EDİYORMUŞ. TAM BİLMİYORUM ARAŞTIR ÖYLE DUYDUM.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İLLA BUI 2 Sİ DİYOSAN DA NVİDİA YAYINCILIKTA DAHA İYİ DENİYOR
4060 8gb vram ama geleceğe yönelik değilALABİLİYOSAN 4060 YANLIŞ DUYMADIYSAM 4000 SERİSİNDE BİR TEKNOLOJİ VARDI O YAYINCILIKTA BAYA ETKİ EDİYORMUŞ. TAM BİLMİYORUM ARAŞTIR ÖYLE DUYDUM.
Söylediklerinde haklısın ama 20-30 FPS için 4gb vram den vazgeçilirmi bilmemNvidia fan işte hiç bi açıklama yapmadan hiç bişe bilmeden nvidia köklüyor, niye nvidia yayıncılık için tercih edilmeli onu bile bilmiyorsun.
Şahsen amd tercih etmezdim yayın için ama rx 6700 xt vs 3060 olunca işler değisiyor biri yayın yapmakta kötü diğeri oyun için düşük performans veriyor. Ben şahsen min 3060ti, 3070, 4060 veya 4060ti bakardım. Sırf 12gb vram var diye de 3060 düşük performans verrcek bi kart tercih etmezdim.
3060ti alcağıma 4060 yada ti alırım ama dediğim gibi ahım şahım bir performans farkı olmuyor3060 ti için paran varmı
Alabilirsen 3060ti al 2k oyun ve yayıncılık için yeterli olucaktır 3060ti
Biraz daha açıklarsan sevinirimYayın açacaksan Nvidia al ama 3060 alma. En kötü 3060 Tİ almanızı öneririm
Av 1 teknolojisiALABİLİYOSAN 4060 YANLIŞ DUYMADIYSAM 4000 SERİSİNDE BİR TEKNOLOJİ VARDI O YAYINCILIKTA BAYA ETKİ EDİYORMUŞ. TAM BİLMİYORUM ARAŞTIR ÖYLE DUYDUM.
3060ti.Nedenini açıklayarak yazarsanız sevinirim