Neler Yeni

Yayıncılık için sistem toplamak

xbeki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkecan
6000 maksimum 7000

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Merhabalar konu başlığında gördüğünüz üzere benim gibi canlı yayın açmak isteyenler fakat neler alıcağını bilmeyenler için faydalı olur umarım.
İlk sorularımı ben sorayım öncelikle
1.) Toplanıcak kasa illaki 10-15 bin tl lik bir canavarmı olması gerekiyor önemlimi illaki son nesil oyunları full ayarlada açmayacağımıza göre.
2.) Mikrofon kulaklık kamera tavsiyeleriniz nelerdir
3.) Bu yayın için değil ama önerdiğiniz bir oyuncu koltuğu var mı ?
Herkes sorularını bu konu altına yazarsa hepimiz bilgilenmiş oluruz :)
Kamera olarak klasikler c920 c922x modelleri var miktofon rode nt-usb ve blue yeti var kulakliga gelirsen steelseries hyperx öneririm cift monitor yoksa bu işe girib cildirmani istemiyorum

xbeki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkecan
Kamera olarak klasikler c920 c922x modelleri var miktofon rode nt-usb ve blue yeti var kulakliga gelirsen steelseries hyperx öneririm cift monitor yoksa bu işe girib cildirmani istemiyorum
Bitane daha alıcam monitör koltuk için ne önerirsin bu yayın icin degilde rahatlık için kafaya kadar olanlar varya fiyatı 1000 e kadar olsa yeter

cekcons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ömer acar
O koltuğu nerden bulabilirim çok mutlu olurum bulabilirsem
İstanbul'da ofis mobilyaları üreten yerleri araştırın. Ofis mobilyası denince tekerlekli sandalye gelir akla. Oyuncu koltuğu yapanlarda var. 750tl + kdv idi sanırım . Reklam yapmak istemiyorum. (istesemde yapamam)

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Bitane daha alıcam monitör koltuk için ne önerirsin bu yayın icin degilde rahatlık için kafaya kadar olanlar varya fiyatı 1000 e kadar olsa yeter
Oyuncu koltugu pahalı olursa iyi ucuz almazsan iyidir sana patron tabir etdiğimiz koltuk deri ofis koltukları cok güzel kasa için bir sorunun varsa söyleye bilirsin

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Merhabalar konu başlığında gördüğünüz üzere benim gibi canlı yayın açmak isteyenler fakat neler alıcağını bilmeyenler için faydalı olur umarım.
1.) Toplanıcak kasa illaki 10-15 bin tl lik bir canavarmı olması gerekiyor önemlimi illaki son nesil oyunları full ayarlada açmayacağımıza göre.
3800x + 2080super +x570 li sistem toplarsın gibime geldi 15kya. Tabi 8klık pc ilede yayın açılır ama izleyenlerin deneyimi 15klık pcde daha iyi olur. İnternet hızınız da önemli.

xbeki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkecan
İstanbul'da ofis mobilyaları üreten yerleri araştırın. Ofis mobilyası denince tekerlekli sandalye gelir akla. Oyuncu koltuğu yapanlarda var. 750tl + kdv idi sanırım . Reklam yapmak istemiyorum. (istesemde yapamam)
Araştırıcam teşekkürler

xbeki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkecan
Oyuncu koltugu pahalı olursa iyi ucuz almazsan iyidir sana patron tabir etdiğimiz koltuk deri ofis koltukları cok güzel kasa için bir sorunun varsa söyleye bilirsin
Maksimum 7 bin tl olan freesync destekli bir kasa arıyorum yada nvidia mı olsa ekran kartı kararsızım ama fiyatlar çok arttı 1 hafta önceki fiyatlara göre şuan almak mantıklımı bilemedim?

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Araştırıcam teşekkürler
Sana yeni nesil öneriyim ryzen 5 2600(x) gtx 1660(ti) 6gb versiyonu ram corsair adata 8+8,4+4 3000mhz b450m anakart ssd 256 hdd istege göre kasa istege göre sogutucu hava sogutucular var overclock yapmayacaksansa stok kalsın

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
RTX ekran kartlarının nvenc ya da özel çekirdekler sebebiyle yayın performansları çok daha yüksek olduğu için en az RTX 2060 alırsan daha iyi olur.

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
Bence Ryzen7 2700x almalısın. Gerçekten çok güçlü bir işlemci. Tabi testlere, karşılaştırmalara bakılmalı. Ryzen5 3600x, Ryzen7 2700x in yayın için bi tık altıdır ama oyun performansı daha iyidir.Ekran kartı olarak 1660super, bütçe varsa rtx 2060 olur. Ram en az 16 olmalı tabi

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Kaliteli iş ortaya koymak için değer yayında trol mü yapıcaksınız oyunculuğunuzdanmı bahsedicektiniz ?

xbeki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkecan
Bence Ryzen7 2700x almalısın. Gerçekten çok güçlü bir işlemci. Tabi testlere, karşılaştırmalara bakılmalı. Ryzen5 3600x, Ryzen7 2700x in yayın için bi tık altıdır ama oyun performansı daha iyidir.Ekran kartı olarak 1660super, bütçe varsa rtx 2060 olur. Ram en az 16 olmalı tabi
3600 den dahamı iyidir r7 2700x hem yayım hem oyun için onumu almalıyım birde rtx2060 ın yerine 5700xt mi olmalı

Top Bottom