Kamera olarak klasikler c920 c922x modelleri var miktofon rode nt-usb ve blue yeti var kulakliga gelirsen steelseries hyperx öneririm cift monitor yoksa bu işe girib cildirmani istemiyorumMerhabalar konu başlığında gördüğünüz üzere benim gibi canlı yayın açmak isteyenler fakat neler alıcağını bilmeyenler için faydalı olur umarım.
İlk sorularımı ben sorayım öncelikle
1.) Toplanıcak kasa illaki 10-15 bin tl lik bir canavarmı olması gerekiyor önemlimi illaki son nesil oyunları full ayarlada açmayacağımıza göre.
2.) Mikrofon kulaklık kamera tavsiyeleriniz nelerdir
3.) Bu yayın için değil ama önerdiğiniz bir oyuncu koltuğu var mı ?
Herkes sorularını bu konu altına yazarsa hepimiz bilgilenmiş oluruz
Bitane daha alıcam monitör koltuk için ne önerirsin bu yayın icin degilde rahatlık için kafaya kadar olanlar varya fiyatı 1000 e kadar olsa yeterKamera olarak klasikler c920 c922x modelleri var miktofon rode nt-usb ve blue yeti var kulakliga gelirsen steelseries hyperx öneririm cift monitor yoksa bu işe girib cildirmani istemiyorum
İstanbul'da ofis mobilyaları üreten yerleri araştırın. Ofis mobilyası denince tekerlekli sandalye gelir akla. Oyuncu koltuğu yapanlarda var. 750tl + kdv idi sanırım . Reklam yapmak istemiyorum. (istesemde yapamam)O koltuğu nerden bulabilirim çok mutlu olurum bulabilirsem
Oyuncu koltugu pahalı olursa iyi ucuz almazsan iyidir sana patron tabir etdiğimiz koltuk deri ofis koltukları cok güzel kasa için bir sorunun varsa söyleye bilirsinBitane daha alıcam monitör koltuk için ne önerirsin bu yayın icin degilde rahatlık için kafaya kadar olanlar varya fiyatı 1000 e kadar olsa yeter
3800x + 2080super +x570 li sistem toplarsın gibime geldi 15kya. Tabi 8klık pc ilede yayın açılır ama izleyenlerin deneyimi 15klık pcde daha iyi olur. İnternet hızınız da önemli.Merhabalar konu başlığında gördüğünüz üzere benim gibi canlı yayın açmak isteyenler fakat neler alıcağını bilmeyenler için faydalı olur umarım.
1.) Toplanıcak kasa illaki 10-15 bin tl lik bir canavarmı olması gerekiyor önemlimi illaki son nesil oyunları full ayarlada açmayacağımıza göre.
Araştırıcam teşekkürlerİstanbul'da ofis mobilyaları üreten yerleri araştırın. Ofis mobilyası denince tekerlekli sandalye gelir akla. Oyuncu koltuğu yapanlarda var. 750tl + kdv idi sanırım . Reklam yapmak istemiyorum. (istesemde yapamam)
Maksimum 7 bin tl olan freesync destekli bir kasa arıyorum yada nvidia mı olsa ekran kartı kararsızım ama fiyatlar çok arttı 1 hafta önceki fiyatlara göre şuan almak mantıklımı bilemedim?Oyuncu koltugu pahalı olursa iyi ucuz almazsan iyidir sana patron tabir etdiğimiz koltuk deri ofis koltukları cok güzel kasa için bir sorunun varsa söyleye bilirsin
Sana yeni nesil öneriyim ryzen 5 2600(x) gtx 1660(ti) 6gb versiyonu ram corsair adata 8+8,4+4 3000mhz b450m anakart ssd 256 hdd istege göre kasa istege göre sogutucu hava sogutucular var overclock yapmayacaksansa stok kalsınAraştırıcam teşekkürler
Kaliteli iş ortaya koymak için değer yayında trol mü yapıcaksınız oyunculuğunuzdanmı bahsedicektiniz ?Merhabalar konu başlığında gördüğünüz üzere benim gibi canlı yayın açmak isteyenler fakat neler alıcağını bilmeyenler için faydalı olur umarım.
3600 den dahamı iyidir r7 2700x hem yayım hem oyun için onumu almalıyım birde rtx2060 ın yerine 5700xt mi olmalıBence Ryzen7 2700x almalısın. Gerçekten çok güçlü bir işlemci. Tabi testlere, karşılaştırmalara bakılmalı. Ryzen5 3600x, Ryzen7 2700x in yayın için bi tık altıdır ama oyun performansı daha iyidir.Ekran kartı olarak 1660super, bütçe varsa rtx 2060 olur. Ram en az 16 olmalı tabi