Neler Yeni

Yayıncılık için sistem toplamak

xbeki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkecan
Merhabalar konu başlığında gördüğünüz üzere benim gibi canlı yayın açmak isteyenler fakat neler alıcağını bilmeyenler için faydalı olur umarım.
İlk sorularımı ben sorayım öncelikle
1.) Toplanıcak kasa illaki 10-15 bin tl lik bir canavarmı olması gerekiyor önemlimi illaki son nesil oyunları full ayarlada açmayacağımıza göre.
2.) Mikrofon kulaklık kamera tavsiyeleriniz nelerdir
3.) Bu yayın için değil ama önerdiğiniz bir oyuncu koltuğu var mı ?
Herkes sorularını bu konu altına yazarsa hepimiz bilgilenmiş oluruz :)

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Hayır 15k bir sisteme ihtiyacınız yok. 5 6k bir sistem ile de rahatlıkla oyun yayını yapabilirsiniz.
Bütçeniz nedir kamera ve kulaklık için?
Oyuncu koltukları kişisel bir tercih olmalı rahatlığına siz karar vermelisiniz ama Abdullah abi Rampage koltuktan memnundu diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Furkan kaçan
10-15 bin tl olmasına gerek yok 6-7 bin tl lik bilgisayarla da açabilirsin hatta unlost x e bakabilirsin onunla yayın da açtılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Süleyman Emre Çolak
8000 tl ye bile kasa var yayıncılar için. Ama ben yüksek performan istiyorum diyorsan o 10 15 bini vermen gerek. Mikrofon olarak 300 ila 400 tl lik bir şey alabilirsin. Koltuk ile alakalı çok bilgim yok o yüzden konuşmayacağım.

xbeki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası bir koltuğa 1500-2000 vermek istemem henüz daha kanal bile olmadan sadece kişisel pc başında kullanmak için arıyorum bir çok marka var 300 le 900 arası bir fiyat ayırdım koltuğa mikrofon kamera hakkında hiç fikrim yok fakat net güzel bir kamera mikrofon şart

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
O kdr gerek yok 8 9 bine de tamamlarsın

Abdullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Abdullah ÇELİK
Merhabalar konu başlığında gördüğünüz üzere benim gibi canlı yayın açmak isteyenler fakat neler alıcağını bilmeyenler için faydalı olur umarım.
1.) Toplanıcak kasa illaki 10-15 bin tl lik bir canavarmı olması gerekiyor önemlimi illaki son nesil oyunları full ayarlada açmayacağımıza göre.
eğer tüm oyunları yüksek ayararda oynayıp yayın açarsan güçlü internet gereklli olur yani onun içinde 15k lık sisteme gerek yok

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Mikrofon olarak eğer 500 1000Tl bütçe ayırmadığınız sürece 200 Tl civarındaki kulaklıkların mikrofonlarını öneririm gayet kaliteli oluyorlar. Kamera olarak da A4tech kamera düşünebilirsiniz 200Tl civarına bulunabiliyor.

cekcons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ömer acar
Yüksek işlemci güçlü 1660 ekran kartı şuan için ortalama üstü bir biglisayar yeterli olucaktır ancak internetin iyi olması lazım.
Oyuncu koltuğu için ise marka alma derim , türkiyede markasız imal eden yerlerden sıfır alınca yarı fiyatına geliyor. Hatta duruma göre daha ucuz.
Mikrofon alıcaksan kulaklıkdan ayrı olsun ona dikkat et yeter.

xbeki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkecan
Yayın için varmı kasa tavsiyeniz ekipman tavsiyeniz ?

xbeki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkecan
Yüksek işlemci güçlü 1660 ekran kartı şuan için ortalama üstü bir biglisayar yeterli olucaktır ancak internetin iyi olması lazım.
Oyuncu koltuğu için ise marka alma derim , türkiyede markasız imal eden yerlerden sıfır alınca yarı fiyatına geliyor. Hatta duruma göre daha ucuz.
Mikrofon alıcaksan kulaklıkdan ayrı olsun ona dikkat et yeter.
O koltuğu nerden bulabilirim çok mutlu olurum bulabilirsem

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Bütce ne kadar kasa icin

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Bütçe nedir pc için?

Top Bottom