RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,853
Kral seni kim dava edecek otomatik dava mı olur Türk Lirasından mı yiceksin davayı yayıncı şikayetçi değilse
Müebbet geliyorÇok yakın bir arkadaşım Full küfürlü yayın yapıyordu, bende komiklik olsun diye 5 TL gönderip küfürlü bağış attım. Bağışı ByNoGame üzerinden attım. Ama şan bir korkum var. Chat de birkaç kişinin söylediğine göre ByNoGame yayıncı şikayet etmesede otomatik dava açtığını söylediler. Bu doğru mu? Arkadaşım şikayet etmese bile dava yer miyim? Yapabileceğim bir şey var mı?
Efendim profil fotoğrafında ki şahsiyet hangi manga serisine ait bir ana karakterdi? lütfen söyler misiniz serinin adını?lan dur şakaydı QWVEGQWVEYQEYFQEWYGVEJWJQ öyle bir şey yaşayan olmadı hiç merak etme bir şey olmaz
bynogame kıbrıslı bir firma diye biliyorum kıbrıstan mı açacakmış davayıÇok yakın bir arkadaşım Full küfürlü yayın yapıyordu, bende komiklik olsun diye 5 TL gönderip küfürlü bağış attım. Bağışı ByNoGame üzerinden attım. Ama şan bir korkum var. Chat de birkaç kişinin söylediğine göre ByNoGame yayıncı şikayet etmesede otomatik dava açtığını söylediler. Bu doğru mu? Arkadaşım şikayet etmese bile dava yer miyim? Yapabileceğim bir şey var mı?
Keşke dalga geçmesenizMüebbet geliyor
Özür dileriz hocam diğerlerinin adına da dilerim empati yapınca anladım komik olmadığınıKeşke dalga geçmeseniz
Merak etmeyin ben reportlamam ama cidden kalbim gitti...Hocam şaka yaptık diye uyarı yemeyiz dimi
Tekrar kusura bakmayın bende aynı duygularda olurdum muhtemelenMerak etmeyin ben reportlamam ama cidden kalbim gitti...
hocam ama anlık bir süpriz falan olmaz demi?Tekrar kusura bakmayın bende aynı duygularda olurdum muhtemelen
hocam ama anlık bir süpriz falan olmaz demi?
Demişler zaten sıkıntı olmaz diye ciddiye alacağınız bir durum kalmamış.Keşke dalga geçmeseniz