Videoda söylüyor 3 aydır forumda aktif olan ve 80+bronzlardan ilk 50 yorum yapana beylikdüzü itopya mağazasından veriliyormuş anlamadıysan videoyu izle 0.58 dk daNerden alabiliyoruz
emin misin?500 mesaj atmak biraz zor değil mi her gün 3 mesaj atsan 6 ayda anca rütbe alıyoruz.
hocam işte aktiflik önemli ve foruma kayıt olduğun süre bir posta gidip ilgisiz yorumlar yazıp yorum kasmaya çalışırsan ban yiyorsun bildiğim kadarıyla yada uyarı500 mesaj atmak biraz zor değil mi her gün 3 mesaj atsan 6 ayda anca rütbe alıyoruz.
benim yemişliğim var...hocam işte aktiflik önemli ve foruma kayıt olduğun süre bir posta gidip ilgisiz yorumlar yazıp yorum kasmaya çalışırsan ban yiyorsun bildiğim kadarıyla yada uyarı
benim yemişliğim var...
Mehmet Abi
Altyazı var zaten hocam videodaDuyma engelli bir arkadaşım var. Videoyu izliyor ama anlamıyor. Altyazı eklense aslında daha iyi olur.
hocam bilgisayara ihtiyacın yoksa veya al sat için almak istiyorsan salsan ne güzel olur ihtiyacı olan bir arkadaş alıralmayı düşünüyorum kararsızım
sadece istanbul a olması haksızlık amaEvet canlar !
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Gerçekten rahatlıkla sudan ucuz diyebiliriz.
Alamayacak arkadaşlar üzülmesin lütfen Abdullah Hacıgül'ün sistemleri hiç bir zaman bitmez ve ayrıca videoda da söyledi;
"Donanım Arşivi Forum'a özel sistemleri ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyorum" diye söyledi.
Düşüncelerinizi beklerim...
dema oyleAğa para lazım çok para
Altyazı var zaten hocam videoda
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bilgisayara ihtiyacın yoksa veya al sat için almak istiyorsan salsan ne güzel olur ihtiyacı olan bir arkadaş alır