1111111111111111
80+
Güzel olmuş
Yapmayın be hocamSistemi aldıktan sonra ne yapar orası bizi ilgilendirmez fakat burada açık açık öyle bir işlem yapmak doğru değil.
hayır 500 mesajı geçmeniz gerekiyorBen alabiliyormuyum?
Teşekkür ederim cevap verdiğin içinhayır 500 mesajı geçmeniz gerekiyor
Abi ben alacaktım ama 80+bronze şartı var aylardır bekliom yine alamadıkVideo yayında konusu bu kalsın, diğer konu çok kalabalıklaştı
Vakte gerek yok günde 15 dk ayırarak hem insanlara yardım edersiniz hem böyle firsatlardan yararlanırsınızEvet yeni katıldım. 24 yaşındayım lise zamanımdan itibaren YouTube ve diğer sosyal mecralarda takip ederim. Her insanın bir foruma üye olup saatlerce mesaj Yazacak vakti olmayabilir
80+ bronze olsaydimda alabilseydim keşke cok kullandim forumu ancak aktif olarak cevap vs. yazmadigimdan rutbem yok sanirimEvet canlar !
Abdullah Hacıgül herkesin beklediği Donanım Arşivi Foruma özel olan sistemin videosunu an itibarı ile yayınladı !
Gerçekten rahatlıkla sudan ucuz diyebiliriz.
Alamayacak arkadaşlar üzülmesin lütfen Abdullah Hacıgül'ün sistemleri hiç bir zaman bitmez ve ayrıca videoda da söyledi;
"Donanım Arşivi Forum'a özel sistemleri ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyorum" diye söyledi.
Düşüncelerinizi beklerim...