Yaz için pc önerisi.

Wezkez

80+
Reaksiyon skoru
47
Bütçe
16000
Yaz icin bir PC almak istiyorum fakat pek bir bilgim yok elimde iki tane seçenek var onlarda bunlar. Bunları aldığımda seçeneklerden ekstra fan falan eklemek gerekiyor mu yoksa direk hiçbir şeyi değiştirmeden alsam sorun olur mu?

Yaz icin bir PC almak istiyorum fakat pek bir bilgim yok elimde iki tane seçenek var onlarda bunlar. Bunları aldığımda seçeneklerden ekstra fan falan eklemek gerekiyor mu yoksa direk hiçbir şeyi değiştirmeden alsam sorun olur mu?

16bin lira Bütçen varsa, hazır sistem ALMA!! HELE 3050 ALMA PİŞMAN Olursun, 1 sene sonra kart aşırı fps düşüsü yaşıyor performans kaybı yani direk paranı çöpe atmış oluyorsun
Tavsiyem: ekran kartını 2.el al
Diğer parçaları sıfır al

Bütçeyi ne kadar esnetebilirsin? 20bin civarına çıkabilirsin değecek sistemler çıkar.

Bilgin varsa ikinci elde daha güzel sistemler toplanır.

Bütçeyi ne kadar esnetebilirsin? 20bin civarına çıkabilirsin değecek sistemler çıkar.

Bilgin varsa ikinci elde daha güzel sistemler toplanır.
Öyle tanıdık falan yok ve maalesef 20 bine çıkamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemden her hangi birisi alınır mı? ve dediğim gibi direk aldığımda ekstra fan falan eklemem gerekmi yoksa onlar fan falan gönderecekmi yanında

Öyle tanıdık falan yok ve maalesef 20 bine çıkamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemden her hangi birisi alınır mı? ve dediğim gibi direk aldığımda ekstra fan falan eklemem gerekmi yoksa onlar fan falan gönderecekmi yanında
Attığım sistemi alabiliyor musun 18kya? Yoksa başka önermeyi deneyeyim. Kendin toplayabilecek yeterliliğin varsa ikinci el sıfır karışık sistem de atabilirim.

alabilirim herhaldede işte aklıma üstte yazdığım şeyler takıldı
Attığım sistemi alabiliyor musun 18kya? Yoksa başka önermeyi deneyeyim. Kendin toplayabilecek yeterliliğin varsa ikinci el sıfır karışık sistem de atabilirim.

Geri